Siivouspalvelut yrityksille ja teollisuussiivous

Asiakkaan tarpeisiin pohjautuva toimintamallimme sopii erityisen hyvin yrityksille, joissa siivouspalveluilla on tärkeä rooli liiketoiminnallisten tavoitteiden tukemisessa. Yritysasiakkaat ja teollisuussiivous ovat ydinosaamistamme – olemme tottuneet vastaamaan vaativimpiinkin tarpeisiin kaivosteollisuudesta alkaen. Ymmärrämmekin roolimme yrityksen turvallisuuden, viihtyvyyden ja tehokkuuden edistäjänä. Ennen kaikkea haluamme tehdä kiinteistöstä vastaavan henkilön arjesta helpompaa!

Teollisuussiivous Bolidenin Kevitsan kaivoksella
Teollisuussiivous Bolidenin Kevitsan kaivoksella

Teollisuussiivous

Teollisissa kiinteistöissä on usein suuret panokset, kun yrityksen tuotantokyky ja ihmisten terveys on suoraan sidoksissa tilojen kunnossapitoon. Kun vastuullasi on korkeita turvallisuuskäytänteitä vaativa kiinteistö, täytyy siivouspalvelujen tuottajaan voida luottaa sataprosenttisesti. Tiedämme tämän, koska vaativien teollisuuskohteiden siivous on ydinosaamistamme: olemme pitkään vastanneet kokonaisvaltaisesti isojen kaivoskohteiden teollisuussiivouksesta. Vuosien aikana olemme hioneet prosessimme ja toimintatapamme vastaamaan erityisen korkeat laatu- ja turvallisuusvaatimukset omaavien asiakkaiden tarpeita. 

Teollisuussiivous Kevitsan kaivoksella vaatii korkeat turvallisuusjärjestelyt
Siivousalvelut liikekiinteistöihin ja julkisiin tiloihin voi ostaa myös osana kiinteistöpalveluja

Toimistosiivous

Siistit tilat edistävät töissä viihtymistä ja jaksamista. Toimistoympäristössä siivous on kuitenkin tärkeää sovittaa työpaikan rytmiin. Suunnittelemmekin toimintamme siten, ettei työpisteillä työskentelevien keskittyminen häiriinny, huomioiden myös tietoturvan. Toimistosiivouksen voi yhdistää myös muihin kiinteistöpalveluihin.

Liikekiinteistöt ja julkiset tilat

Mitä enemmän ihmisiä, sitä herkemmin kertyy likaa. Siisti ympäristö houkuttelee viettämään enemmän aikaa – ja käyttämään enemmän euroja liiketilassasi. Suunnittelemme tarpeesi mukaiset siivouspalvelut, joilla saamme tehokkaasti tuettua liiketoimintaasi ja tavoitteitasi.

Kiinteistöpalvelut voivat sisältä myös pesulapalvelun

Kokonaisvaltainen kiinteistöpalvelu

Tarjoamme suurasiakkaillemme siivouspalveluiden lisäksi myös muita palveluja, kuten työvaatteiden pesulapalveluita. Yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa pystymme usein tarjoamaan kokonaisvaltaisesti kiinteistö- ja puhtauspalveluita samassa paketissa. Tällöin voit luottaa kaiken kiinteistön ylläpitoon liittyvän saman kumppanin huoleksi. Ota yhteyttä, jos haluat keskustella tällaisesta mahdollisuudesta!

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme palveluksessasi

Henna Uutela
Liiketoimintajohtaja, Puhtauspalvelut
henna.uutela@alltime.fi
Kaisa Rytkönen
Palveluesihenkilö, Kittilä
kaisa.rytkonen@alltime.fi
Kimmo Lahtinen
Työnjohtaja, Ylitornio
kimmo.lahtinen@alltime.fi
Jani Matinaho
Työnjohtaja, Rovaniemi
jani.matinaho@alltime.fi
Rosita Kivelä
Palveluesihenkilö, Sodankylä
rosita.kivela@alltime.fi
Noora Kyllönen
Palveluesihenkilö, Oulu, Rovaniemi ja Raahe
noora.kyllonen@alltime.fi

Pyydä tarjous

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.