Tule huolehtimaan arkemme tärkeimmistä elinympäristöistä

Meillä Alltimella on tärkeä tehtävä: hoitaa arkemme elinympäristöjä, jotta eläminen niissä olisi sujuvaa ja turvallista. Ihmiset kodeissa ja kaupungeissa sekä yrityksissä ja vesiväylillä luottavat, että me hoidamme heille tärkeät tilat. ”Me hoidamme tämän” on samalla tärkein lupaus myös itsellemme: se kiteyttää välittävän, ennakoivan ja toimeen tarttuvan tekemisen tapamme. Alltimelaiset tekevät mm. erilaisia kiinteistöhuollon, puhtaanapidon, ulkoalueiden kunnossapidon ja väylänhoidon työtehtäviä – olisitko sinäkin yksi meistä?

Avoimet kunnossapidon ja kiinteistöalan työpaikat Alltimella
Avoimet kunnossapidon ja kiinteistöalan työpaikat Alltimella

Tee merkityksellistä työtä mukavassa porukassa

Olisitko yksi meistä?

Kehitämme ja mittaamme aktiivisesti työntekijäkokemusta. Henkilöstö on strategiassammekin yksi tärkeimmistä painopistealueista – ilman ihmisiä emme voi menestyä. Meitä Alltimelaisia on yli 300 – joista jokainen on ainutlaatuinen. Meille onkin tärkeää, että jokainen voi työskennellä meillä omana itsenään.

Merkityksellistä työtä

Pidämme huolta arkemme tärkeimmistä elinympäristöistä: kodeista, työpaikoista ja kaupungeista. Pääset vaikuttamaan positiivisesti ihmisten sujuvaan ja turvalliseen arkeen.

Tutkitusti mukava työporukka

Rempseässä tiimissämme on tekemisen meininki ja pilke silmäkulmassa. Työtyytyväisyyskyselyssämme ”työkaverit kohtelevat minua hyvin” -kysymyksen keskiarvo oli 4,3 (asteikolla 0-5).

Asenne ratkaisee – koulutamme osaajia

Voit olla jo kokenut kiinteistöalan ammattilainen, mutta useimpiin töihimme soveltuu yhtä lailla oikealla asenteella varustettu alanvaihtaja. Koulutamme kyllä!

Vakaa tulonlähde

Siksihän töissä käydään, että voit luottaa palkan kilahtavan tilille nyt ja jatkossa. Kunnossapito-, siivous- ja kiinteistöalalla, sekä voimakkaasti kasvavassa yrityksessämme riittää hommia, ja ihmisiä tarvitaan tulevaisuudessakin niiden tekemiseen.

Avoimet työpaikat
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille työkaveriksi.
Avoimet työpaikat
Työnjohtoharjoittelijan kesätyö pitää sisällään monipuolisia tehtäviä
Opiskelijat ja työharjoittelu
Meillä on joustavia mahdollisuuksia opiskelijoille, työharjoittelijoille ja kausityöntekijöille. Katso lisää.
Opiskelijat ja työharjoittelu
Ihmisläheistä johtamista
Mittaamme säännöllisesti työtyytyväisyyttä ja esihenkilötyötä, johon tarjoamme myös erilaisia tukitoimintoja. Tutustu, miten Lahden huoltopäällikkömme Ville johtaa pitkäaikaista työporukkaansa.
Ville Tikkanen uskoo osallistavaan ja ihmisläheiseen johtamiseen kiinteistöalalla