Tule huolehtimaan arkemme tärkeimmistä elinympäristöistä

Meillä Alltimella on tärkeä tehtävä: hoitaa arkemme elinympäristöjä, jotta eläminen niissä olisi sujuvaa ja turvallista. Ihmiset kodeissa ja kaupungeissa sekä yrityksissä ja vesiväylillä luottavat, että me hoidamme heille tärkeät tilat. ”Me hoidamme tämän” on samalla tärkein lupaus myös itsellemme: se kiteyttää välittävän, ennakoivan ja toimeen tarttuvan tekemisen tapamme. Alltimelaiset – joiden nimikkeenä voi olla vaikka kiinteistönhoitaja, siivooja tai kunnossapidon työntekijä – tekevät mm. erilaisia kiinteistöhuollon, puhtaanapidon, ulkoalueiden kunnossapidon ja väylänhoidon työtehtäviä – olisitko sinäkin yksi meistä? Katso avoimet kunnossapito- ja kiinteistöalan työpaikat.

Avoimet kiinteistöalan työpaikat - kiinteistönhoitaja ja siivooja, hae meille!
Avoimet kiinteistöalan työpaikat - kiinteistönhoitaja ja siivooja, hae meille!

Tee merkityksellistä työtä mukavassa porukassa

Olisitko yksi meistä?

Kehitämme ja mittaamme aktiivisesti työntekijäkokemusta. Henkilöstö on strategiassammekin yksi tärkeimmistä painopistealueista – ilman ihmisiä emme voi menestyä. Meitä alltimelaisia on yli 600 Suomessa ja Ruotsissa – joista jokainen on ainutlaatuinen. Meille onkin tärkeää, että jokainen voi työskennellä meillä omana itsenään, olit sitten siivooja, kiinteistönhoitaja, työnjohtaja tai toimihenkilö.

Kiinteistönhoitaja ja muut kiinteistöalan työpaikat
Merkityksellistä työtä

Pidämme huolta arkemme tärkeimmistä elinympäristöistä: kodeista, työpaikoista ja kaupungeista. Pääset vaikuttamaan positiivisesti ihmisten sujuvaan ja turvalliseen arkeen.

Kunnossapidon työntekijät ja siivoojat
Tutkitusti mukava työporukka

Rempseässä tiimissämme on tekemisen meininki ja pilke silmäkulmassa. Työtyytyväisyyskyselyssämme ”työkaverit kohtelevat minua hyvin” -kysymyksen keskiarvo oli 4,3 (asteikolla 0-5).

Kiinteistöalan työpaikat hyvässä porukassa
Asenne ratkaisee – koulutamme osaajia

Voit olla jo kokenut kiinteistöalan ammattilainen, mutta useimpiin töihimme soveltuu yhtä lailla oikealla asenteella varustettu alanvaihtaja. Koulutamme kyllä!

Kiinteistönhoitaja asentaa suihkua
Vakaa tulonlähde

Siksihän töissä käydään, että voit luottaa palkan kilahtavan tilille nyt ja jatkossa. Kunnossapito-, siivous- ja kiinteistöalalla, sekä voimakkaasti kasvavassa yrityksessämme riittää hommia, ja ihmisiä tarvitaan tulevaisuudessakin niiden tekemiseen.

Tutustu töihimme: kunnossapito- ja kiinteistöalan työpaikat

Tyypillisimmät haettavat tehtävänimikkeemme ovat erilaiset kiinteistöalan työpaikat kuten kiinteistönhoitaja, siivooja tai infran kunnossapidon puolelta kunnossapitotyöntekijä. Kausityöntekijämme ovat tyypillisesti ulkoaluetyöntekijöitä kunnossapidossa. Mutta mitä töitä nämä henkilöt oikeastaan tekevät? Katso alta, mistä päivät tyypillisesti koostuvat – tai lue Elämisen ammattilainen -kampanjan sivuilta kiinteistöalan työmahdollisuuksista.

Kiinteistönhoitaja huolehtii sujuvasta arjesta

Etsimme jatkuvasti kiinteistönhoitajia huolehtimaan asiakkaidemme kiinteistöistä: usein asuinrakennuksista, mutta myös mm. liike-, toimi- ja julkisista tiloista. Toimintamallissamme jokaisella kiinteistöllä on oma kiinteistönhoitaja, joka vastaa kohteen sujuvasta arjessa. Asukaskohtaamiset, valaisinten vaihdot, oven avaukset, LVI-asennukset ja pienet sähkötyöt ovat tyypillisiä esimerkkejä monipuolisista työpäivistä. Jotkut painottuvat enemmän ulkoaluetöihin, kun taas tekninen kiinteistönhoitaja esimerkiksi säätää talotekniikkaa ja hoitaa asennuksia.

Siivooja Alltimen siivouspalveluissa käyttää yhdistelmäkonetta
Siivooja tuottaa puhtautta ja terveysturvallisuutta

Puhtauden ammattilaisemme työskentelevät hyvin erilaisissa ympäristöissä kerrostalorapuista kaupallisiin kohteisiin. Autamme asiakasta pitämään halutun puhtaustason esimerkiksi pesemällä ja vahaamalla lattioita, pyyhkimällä pölyjä ja käyttämällä ammattilaitteita, kuten yhdistelmäkoneita. Siivooja omaa tärkeän roolin kiinteistöjen sujuvassa ja turvallisessa käytössä.

Kunnossapitotyöntekijä taitaa monen työkalun käytön
Ulkoaluetyöntekijä hoitaa kaupunkialueet kuntoon

Hoidamme alueurakoita useilla paikkakunnilla, joissa vastaamme mm. katujen ja viheralueiden kunnossapidosta. Tilanteesta ja sesongista riippuen työpäivään saattaa kuulua aurausta, hiekoitusta, pensasistutuksista tai vaikkapa ruohonleikkuuta. Koulutuksesta ja osaamisesta riippuen kädessä saattaa olla traktorin ratti, lumilapio, ruohonleikkuri tai moottorisaha. Konekuski, viherhoitaja tai ulkoalueen kunnossapitäjä edistää osaltaan kaupunkilaisten sujuvaa arkea tärkeimmissä elinympäristöissämme.

Kesätyö kausityöntekijänä sisältää erilaisia ulkotöitä
Kausityöntekijä työskentelee keikkaluonteisesti

Kausityöntekijämme ovat meille voimavara, jotka mahdollistavat onnistumisen kiireellisimpinä sesonkeina. Monet palaavatkin vuodesta toiseen meille kesätyöntekijöiksi esimeriksi leikkaamaan nurmikkoa, istuttamaan pensaita tai tekemään roskakierroksia. Talvella tarvetta on lumitöiden tekijöille ja hiekoittajille. Avoimista työpaikoista näet, onko meillä haku kesä- ja kausityöntekijöille auki.

Avoimet työpaikat
Kiinteistöalan työpaikat, kunnossapidon työtehtävät ja muut uramahdollisuudet nyt haussa. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille työkaveriksi.
Avoimet työpaikat
Työnjohtoharjoittelijan kesätyö pitää sisällään monipuolisia tehtäviä
Opiskelijat ja työharjoittelu
Meillä on joustavia uramahdollisuuksia opiskelijoille, työharjoittelijoille ja kausityöntekijöille. Jos elämäntilanteeseesi sopii paremmin osa-aika- tai kausityö, katso mahdollisuudet täältä.
Opiskelijat ja työharjoittelu
Ihmisläheistä johtamista
Mittaamme säännöllisesti työtyytyväisyyttä ja esihenkilötyötä, johon tarjoamme myös erilaisia tukitoimintoja. Tutustu, miten Lahden huoltopäällikkömme Ville johtaa pitkäaikaista työporukkaansa.
Ville Tikkanen uskoo osallistavaan ja ihmisläheiseen johtamiseen kiinteistöalalla