Ulkoalueiden kunnossapito ja talvihoito

Asuinviihtyvyys ja -turvallisuus lähtee alkaa jo kiinteistön ulkoalueelta. Kiinteistöhuollon asiakkaidemme lisäksi olemme myös monen kaupungin ja kunnan luotettu huoltoyhtiö. Meiltä löytyy siis laajaa osaamista ja kokemusta korkean vaatimustason ulkoalueiden kunnossapidosta Helsingistä Rovaniemelle. Näihin kuuluu yleensä poikkeuksetta talvihoito, lumen auraus ja viherpalvelut. Jos sinulla on huoltoyhtiö kilpailutuksessa tai mielessä on vaikkapa pelkkä pihan viherhoito ja ulkoalueiden kunnossapito, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lumen auraus ja muu talvihoito, viherhoito ja graffitinpoisto kuuluvat huoltoyhtiön ulkoalueiden kunnossapitoon
Lumen auraus ja muu talvihoito, viherhoito ja graffitinpoisto kuuluvat huoltoyhtiön ulkoalueiden kunnossapitoon

Talvihuolto ja lumen auraus

Toimintamallissamme jokaisella kohteella on oma paikallinen kiinteistönhoitaja. Tällöin huoltoyhtiön kalusto ja työntekijät ovat lähellä kohteita lumimyräkän sattuessa, lumilippojen muodostuessa tai talviliukkaiden iskiessä päälle. Toisaalta meiltä löytyy resursseja ja kalustoreserviä kovempiinkin myräköihin, hoidammehan myös kaupunkien ja kuntien katujen kunnossapitourakoita ympäri Suomea. Lumen auraus, käsilumityöt, lumien pudotus katoilta, hiekoitus ja muu liukkaudentorjunta kuuluu talvihoitoomme. Jos etsinnässä on kunnollisen kaluston lumenauraukseen omaava huoltoyhtiö, kysy meiltä tarjousta.

Huoltoyhtiö katsoo, että talvihuolto eli mm. hiekotus ja lumen auraus hoituu sujuvasti
Huoltoyhtiö hoitaa viherpalvelut, nurmikon leikkuun ja pensasistutukset

Viherpalvelut ja viherhoito

Uutta ilmettä pihapiiriin, tai helpompaa arkea ulkoistamalla viheralueiden kunnossapito? Meillä on kokemusta viherpalveluista niin taloyhtiöille, yrityksille kuin julkisiin tiloihin. Hoidamme mm. ympärivuotisesti Järvenpään ja Rovaniemen kaupungin puistojen kunnossapidon. Alltimen viherhoidon ammattilaisilta onnistuukin paitsi nurmikonleikkuu, myös pensasistutukset, oksien trimmaus ja muut viherpalvelut. Tai pyydä huoltoyhtiö vaikka suunnittelemaan koko pihan perusparannus! 

Leikkivälineiden asennus ja turvatarkastus

Ulkoalueiden kunnossapito edistää myös turvallisia leikkihetkiä. Kun huoltoyhtiö varmistaa keinujen, kiipeilytelineiden, hiekkalaatikoiden ja muiden kiinteiden leikkivälineiden turvallisuuden, voit päästää lapsesi hyvillä mielin pihalle nauttimaan leikeistä. Toimivat leikkivälineet ennaltaehkäisevät turhien tapaturmien syntyä, ja oikein ylläpidetyt turvahiekat tarjoavat suojaa sellaisen sattuessa. Meiltä saat sekä turvallisesti asennetut ja suunnitellut leikkivälineet, että niiden kuntotarkastukset.

Viherhoito, leikkivälineiden asennus ja tarkastus osana ulkoalueiden kunnossapitoa
Huoltoyhtiö aina valmiina: graffitin poisto, ulkoalueiden kunnossapito ja lumen auraus

Graffitinpoisto? Huoltoyhtiö hoitaa

Sotkettiinko kiinteistösi julkisivu graffitilla tai muilla töhryillä? Ei hätää, huoltoyhtiö auttaa tässäkin. Kiinteistönhoitajiltamme löytyy tarvittavat keinot ja välineet graffitin poistoon seinäpinnoilta. Mikäli asut graffitin suhteen ”riskialueella”, kannattaa harkita myös ongelman ennaltaehkäisyä. Tällöin graffitisuojaus auttaa suojelemaan seinää ja helpottaa poistoa myöhemmin. Meiltä saat molemmat, kysy tarjousta!

Katso paikallisen tiimisi yhteystiedot – huoltoyhtiö hoitaa

Ota yhteyttä

Tai täytä lomake ja kysy tarjous ulkoalueiden kunnossapidosta

Pyydä tarjous – kilpailuta huoltoyhtiö

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.