Taloyhtiöt ja rappusiivous

Ammattimaiseen siivouspalveluun kuuluu suunnitella asiakkaan tarpeiden mukaan, minkälaisella syklillä tehdään perusteellisempaa perussiivousta ja haluttua tasoa ylläpitävää siivousta. Perussiivous ja ylläpitosiivous sopivassa suhteessa – näin pystymme takaamaan halutun laatutason ja varmistamaan kustannustehokkaan toiminnan. Oli mielessäsi sitten rappusiivous tai vaikka ikkunoiden pesu, kartoitamme yhdessä minkälaisella mallilla kiinteistöllesi saadaanparas ratkaisu! 

Rappusiivous eli porrassiivous taloyhtiöille, sekä perussiivous ja ylläpitosiivous
Rappusiivous eli porrassiivous taloyhtiöille, sekä perussiivous ja ylläpitosiivous
Rappusiivous eli porrassiivous I-Mop vahauslaitteella

Rappusiivous

Rappusiivous tai porrassiivous on tyypillisin taloyhtiöille tarjoamamme siivouspalvelu. Lattian pesu ja puhdistaminen koneellisesti pidentää pintojen käyttöikää ja helpottaa käsin tehtävää ylläpitosiivousta. Oikeanlaisella suojauksella voidaan esimerkiksi parantaa lattian kestävyyttä sisäle kantautuvaa hiekoitushiekkaa vastaan. Meillä on käytössä mm. i-mop XL yhdistelmäkoneita, joilta sujuu rappusiivous tehokkaasti niin pienissä kuin suuremmissa tiloissa. Ne ovatkin porrassiivoojiemme lähes päivittäisessä käytössä niin ylläpito- kuin perussiivouksissa. Mikäli rappusiivouksen ohella olet kiinnostunut laajemmin puhtauspalveluiden tuottamisesta, katso myös muut siivouspalvelut.

Perussiivous

Siinä missä ylläpitosiivouksen tehtävä on ylläpitää jo saavutettua puhtaustasoa, perussiivouksella tilan puhtaus saadaan nostettua halutulle lähtötasolle, oli kyseessä sitten vaikka porrassiivous tai ikkunoiden pesu. Sitä suoritetaan siis ylläpitosiivousta harvemmin, ja avainasemassa laadun- ja kustannusten hallinnassa onkin oikein suunniteltu yhdistelmä toisiaan täydentävää perus- ja ylläpitosiivousta. Prosessimme ovat saaneet Parasta puhtautta– sekä ISO 9001, 14001 ja 45001 -sertifikaatit.

Käytännössä perussiivous tarkoittaa huoneiston tai toimitilojen kokonaisvaltaista pesua tai keskittymistä tiettyihin, erityistä huomiota vaativiin pintoihin. Perussiivoukseen voi sisältyä mm. ikkunoiden pesu, lattian pesu ja hoito, kattojen, seinien ja yläpölyjen pyyhkiminen ja rappusiivous. Moni valitsee ylläpitosiivousta sopiessaan samalla vuosittaisen perussiivoussopimuksen, jolloin tuotamme siivouksen automaattisesti ja optimoimme sen ajankohdan asiakkaan kanssa osana vuosisuunnitteluamme. 

Ikkunoiden pesu ja rappusiivous - tätäkin on perussiivous
Ylläpitosiivous, esimerkiksi pölyjen pyyhintä tai porrassiivous

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on säännöllisesti tehtävää siivousta, jonka tarkoituksena on säilyttää asiakkaan kanssa ennalta sovittu puhtaustaso. Ylläpidettävä puhtaustaso määritellään tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja siivottavien tilojen mukaan. Jollekin se tarkoittaa toimitilojen riittävää viihtyvyyttä, toiselle korkeimman tason pölyntorjuntaa tarkkoine mittareineen. 

Säännöllinen ylläpitosiivous aikaansaa sekä säästöjä, että tuottavuutta – saat kustannustehokasta vastinetta rahoillesi. Oikein suunniteltuna se vaikuttaa työmukavuuteen ja –turvallisuuteen, tilojen viihtyisyyteen sekä toimitilojen ja kaluston käyttöikään. Tyypillisesti teemme ylläpitosiivousta kiinteällä kuukausihinnalla, jolloin kustannukset on helppo budjetoida vaikka koko vuodeksi. Halutessasi siivous onnistuu myös kertaluonteisemmin tuntihinnalla. 

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme palveluksessasi

Henna Uutela
Liiketoimintajohtaja, Puhtauspalvelut
henna.uutela@alltime.fi
Kimmo Lahtinen
Työnjohtaja, Ylitornio
kimmo.lahtinen@alltime.fi
Jani Matinaho
Työnjohtaja, Rovaniemi
jani.matinaho@alltime.fi
Noora Kyllönen
Palveluesihenkilö, Oulu, Rovaniemi ja Raahe
noora.kyllonen@alltime.fi
Rosita Kivelä
Palveluesihenkilö, Sodankylä
rosita.kivela@alltime.fi

Pyydä tarjous – kilpailuta rappusiivous

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.