Kiinteistöhuolto Vantaa, Järvenpää ja Tuusula

Alltime kiinteistöhuolto Vantaa pitää kotipesänään Suovatien varikkoamme Varistossa, minkä lisäksi toimimme huoltoyhtiönä myös Itä-Vantaalla. Paikallisella työnjohdollamme on Vantaan ohella vastuullaan Keski-Uusimaan alue, sisältäen meihin liittyneen Kiinteistöpalvelu Arian asiakkaat. Tukenaan tietenkin koko Etelä-Suomen tiimimme ja kiitelty asiakaspalvelumme. Nykäise meitä hihasta, jos mietit kiinteistöhuollon kilpailuttamista. Tämä huoltoyhtiö hoitaa homman!

Huoltoyhtiö Alltime kiinteistöhuolto Vantaa Variston toimipaikan edessä
Huoltoyhtiö Alltime kiinteistöhuolto Vantaa Variston toimipaikan edessä

Akuutti asia? Soita, me hoidamme.

Asiakaspalvelu ja 24/7 päivystys

010 583 7070
helsinki@alltime.fi (ark. 7-15)

Kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv. 24 %), ulkomailta soitettaessa paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pk-seudun asiakaspalvelu

Alltime Kiinteistöpalvelut
Hernepellonkuja 11 
00560 Helsinki

Vantaan varikko

Alltime kiinteistöhuolto Vantaa
Suovatie 2
01660 Vantaa

Kaupungin kunnossapito

Alltimen kiinteistöhuolto on puhtaasti huoltoyhtiö, mutta teemme tämän lisäksi myös Järvenpään ja Tuusulan kaupungeille katujen kunnossapitoa alueurakointina. Tähän liittyvät palautteet löytävät oikeaan paikkaan alla olevan linkin kautta.

Sinua palvelee paikallinen huoltoyhtiö

Työnjohto – Kiinteistöhuolto Vantaa

Rami Eriksson
Työnjohtaja, Helsinki
rami.eriksson@alltime.fi
Aaro Jaakkola
Työnjohtaja, Kiinteistöpalvelu Aria
aaro.jaakkola@alltime.fi

Selvitä kiinteistöhuollon hinta

Pyydä tarjous – kilpailuta huoltoyhtiö

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Huoltoyhtiö lähelläsi

Vantaan kiinteistöhuolto palvelee aidosti paikallisesti

Yksi pääkaupunkiseudun päätoimipisteistämme sijaitsee Vantaan Varistossa Suovatiellä, josta käsin Alltimen kiinteistöhuolto pääsee hyvillä kulkuyhteyksillä liikkumaan ketterästi moneen suuntaan. Hiljattain joukkoomme liittyneen Kiinteistöpalvelu Arian toimipiste Kehä 3:n kupeessa lähellä Tikkurilaa täydentää paikallista palvelutarjontaamme Itä-Vantaalla, joten voimme nyt sanoa olevamme aidosti paikallinen huoltoyhtiö Vantaa- ja pääkaupunkiseudulla. Olemme nimittäin Vantaalla useimpiin kiinteistöihin lyhyen matkan päässä ja pystymme siten tarjoamaan nopeita vasteaikoja, kun olemme jo valmiiksi lähellä kohdetta.

Tarjoamme kiinteistöhuoltoa Vantaa-, Järvenpää ja Tuusula-akselilla, mutta toimimme lisäksi myös kaupunkien alueurakoiden parissa. Tähän meillä on käytössä kiinteistöhuoltoa huomattavasti järeämpi kalusto aina traktoreista muuhun aurauslaitteistoon. Osaamisemme skaalautuu siis myös huomattavasti suurempien alueiden kunnossapitoon. Kaupunkien katujen ja ulkoalueiden kunnossapidon palautteet ohjautuvat parhaiten meille kaupungin palautekanavia pitkin.

Jos Alltime on jo kiinteistösi huoltoyhtiö, voit kätevästi tehdä vika- ja muuttoilmoituksia sekä ilmoittaa mittarilukemia asukaspalveluportaalissamme. Kiireellisissä tapauksissa päivystyksemme on apunasi 24/7 vuoden jokaisena päivänä – mikäli siis vaikkapa putki vuotaa, kannattaa olla mahdollisimman pian suoraan yhteyksissä päivystysnumeroon. Mikäli suunnitelmasi on kilpailuttaa huoltoyhtiö Vantaan alueella tai etsit muita kiinteistöpalveluita, voit jättää tarjouspyynnön tai olla suoraan työnjohtoomme.