Avoimet työpaikat

Haluatko tulla kanssamme hoitamaan arkemme tärkeimpiä elinympäristöjä? Katso avoimet työpaikat ja hae meille työkaveriksi!

  • Me Alltimella pidämme huolta arkemme tärkeimmistä elinympäristöistä. Haemme nyt joukkoomme kaupallista johtajaa osaksi kasvutarinaamme luomaan Pohjoismaiden johtavaa rakennetun elinympäristön kunnossapitäjää.Raportoit […]
  • Haemme nyt työnjohtajaa / kohde-esimiestä yhden asiakkuuden tiimin johtamiseen. Tiimissä työskentelee 4 kokenutta kiinteistönhoitajaa ja sinun tehtäväsi on johtaa heidän […]
  • Etsimme jatkuvasti uusia osaajia kasvavaan tiimiimme! Meillä Alltimellä tehdään työtä rohkeasti, itsenäisesti ja vastuullisesti. Joukossamme työskentelee aitoja ja intohimoisia ammattilaisia […]
  • Alltime on alati kasvava ja kehittyvä yritys, joten rekrytoimme jatkuvasti uusia innostuneita tekijöitä joukkoomme.Me Alltimella arvostamme jokaisen työntekijän ja harjoittelijan […]

Tutustu töihimme

Useimmat työpaikkailmoituksemme koskevat kiinteistönhoitajan, siivoojan tai kunnossapitotyöntekijän rooleja. Kausityöntekijämme ovat tyypillisesti ulkoaluetyöntekijöitä kunnossapidossa. Katso alta, millaisista työtehtävistä päivät tyypillisesti koostuvat!

Kiinteistönhoitaja huolehtii sujuvasta arjesta

Etsimme jatkuvasti kiinteistönhoitajia huolehtimaan asiakkaidemme kiinteistöistä: usein asuinrakennuksista, mutta myös mm. liike-, toimi- ja julkisista tiloista. Toimintamallissamme jokaisella kiinteistöllä on oma kiinteistönhoitaja, joka vastaa kohteen sujuvasta arjessa. Asukaskohtaamiset, valaisinten vaihdot, oven avaukset, LVI-asennukset ja pienet sähkötyöt ovat tyypillisiä esimerkkejä monipuolisista työpäivistä.

Siivooja Alltimen siivouspalveluissa käyttää yhdistelmäkonetta
Siivooja tuottaa puhtautta ja terveysturvallisuutta

Puhtauden ammattilaisemme työskentelevät hyvin erilaisissa ympäristöissä kerrostalorapuista kaupallisiin kohteisiin. Autamme asiakasta pitämään halutun puhtaustason esimerkiksi pesemällä ja vahaamalla lattioita, pyyhkimällä pölyjä ja käyttämällä ammattilaitteita, kuten yhdistelmäkoneita.

Kunnossapitotyöntekijä taitaa monen työkalun käytön
Ulkoaluetyöntekijä hoitaa kaupunkialueet kuntoon

Hoidamme alueurakoita useilla paikkakunnilla, joissa vastaamme mm. katujen ja viheralueiden kunnossapidosta. Tilanteesta ja sesongista riippuen työpäivään saattaa kuulua aurausta, hiekoitusta, pensasistutuksista tai vaikkapa ruohonleikkuuta. Koulutuksesta ja osaamisesta riippuen kädessä saattaa olla traktorin ratti, lumilapio, ruohonleikkuri tai moottorisaha. 

Kesätyö kausityöntekijänä sisältää erilaisia ulkotöitä
Kausityöntekijäksi keikkaluonteisesti?

Kausityöntekijämme ovat meille voimavara, jotka mahdollistavat onnistumisen kiireellisimpinä sesonkeina. Monet palaavatkin vuodesta toiseen meille kesätyöntekijöiksi esimeriksi leikkaamaan nurmikkoa, istuttamaan pensaita tai tekemään roskakierroksia. Talvella tarvetta on lumitöiden tekijöille ja hiekoittajille. Avoimista työpaikoista näet, onko meillä haku kesä- ja kausityöntekijöille auki.

Kysyttävää työnhausta? Ota yhteyttä!

Sanna Kauppinen
HR-spesialisti
sanna.kauppinen@alltime.fi