Me olemme Alltime

Tehtävämme Alltimella on tehdä arjesta elinympäristöissämme turvallista ja sujuvaa. Arkemme tärkeimmistä tiloista huolehtiminen pitää liiketoiminnan, kodit ja yhteiskunnan käynnissä. Kyse ei ole vain tiloista ja tonteista – kyse on niiden käyttäjien sujuvan ja turvallisen arjen, työskentelyn ja liikkumisen varmistamisesta. Tätä kaikkea me Alltimella hoidamme tuottamalla kiinteistöpalveluja, puhtauspalveluja ja infran kunnossapitoa maalla ja vesillä.

Alltime - me hoidamme tämän
Alltime - me hoidamme tämän

Alltime lyhyesti

Historia

Alltime on perustettu 2006 Oulun alueella ja juuremme ovat vahvasti Pohjois-Suomessa. Vuoden 2021 lopulla omistuksemme siirtyi yrittäjäomistuksesta kotimaiselle pääomasijoitusyhtiö MB Rahastoille ja toimivalle johdolle.  Elokuussa 2023 laajennuimme Ruotsiin ostamalla Triennium Fastighetsentreprenad ab:n tytäryhtiöineen.

Kattavuus

Meillä on Suomessa toimintaa Hangosta Inariin kiinteistöpalveluissa, alueurakoissa, vesiväylien hoidossa ja puhtauspalveluissa. Kasvamme jatkuvasti yhä valtakunnallisemmaksi ja Pohjoismaisemmaksi toimijaksi, jolla on toimintaa myös maanlaajuisesti Ruotsissa.

Liikevaihto

Kasvamme vauhdilla: pro forma -liikevaihtomme on noin 70 miljoonaa euroa, kun 2022 liikevaihtomme oli noin 37 miljoonaa euroa (2021: noin 31 miljoonaa euroa). Tavoitteenamme on kehittyä johtavaksi Pohjoismaiseksi kunnossapitoyritykseksi.

Henkilöstö

Meitä alltimelaisia on Suomessa ja Ruotsissa yli 600 henkilöä, joista noin 350 Suomessa.

Tutustu liiketoimintoihimme

Kiinteistöhuolto yrityksille, toimistoille ja liikekiinteistöille hoituvat kauttamme
Kiinteistöpalvelut
Kiinteistöhuolto, johon voit luottaa. Meillä on laaja skaala omaa osaamista kiinteistöpalveluista, sekä hyviä yhteistyökumppaneita.
Kiinteistöpalvelut
Rappusiivous ja siivouspalvelut ovat osa kiinteistöpalvelua
Puhtauspalvelut
Tuotamme puhtautta siivouspalveluilla taloyhtiöille, yrityksille ja teollisuudelle.
Puhtauspalvelut
Katujen kunnossapidon alueurakka Järvenpäässä
Infran kunnossapito
Infrapalvelumme pitävät sisällään kaupunkien ja kuntien alueurakat ja merenkulun turvalaitteiden huollon ja asennuksen vesiväylille
Infrapalvelut

Lue lisää Alltimesta

Alltime strategiakuva
Strategia

Visiomme on kasvaa Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Tutustu strategiaamme.

Vastuullisuus

Lue lisää ympäristö-, sosiaalisesta ja hallinnollisesta vastuullisuudestamme.

Johto

Johtoryhmän ja hallituksen esittely.