Kaupunkien ja kuntien alueurakat

Ulkoista kaupunkisi kunnossapito alan ammattilaisille. Me hoidamme kaupunkien ja kuntien alueurakat vuosien kokemuksella, ketterällä otteella ja modernilla kalustolla. Toimintamme on RALA-sertifioitua ja meille myönnettiin myös ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 -sertifikaatit tammikuussa 2024.

Järvenpään alueurakan kunnossapitotyöntekijöitä ulkotöissä
Järvenpään alueurakan kunnossapitotyöntekijöitä ulkotöissä

Katujen kunnossapito ja auraus

Meillä on katujen kunnossapitoon sekä ammattitaitoista osaamista, että laaja työkonekanta. Lumien auraus, polanteiden poisto, hiekoitukset, lehtien puhallukset ja muut kausityöt ovat leipälajimme. Tiedämme, miten varautua erilaisiin olosuhteisiin – onhan meillä kokemusta Rovaniemeltä pääkaupunkiseudulle.

Puistojen ja liikuntapaikkojen kunnossapito 

Viheralueet, puistot ja urheilukentät kuuluvat usein osaksi kunnossapitourakkaa. Viherhoidon ammattilaisemme parantavat puistojen viihtyvyyttä pitämällä huolta mm. nurmikonleikkuusta, istutuksista ja niiden hoitoleikkauksista. Autamme liikuttamaan kaupunkilaisia hoitamalla kaikkea luistelukenttien jäädytyksistä leikkikenttien tai vaikkapa mäkihyppytornin ylläpitoon.

Ota yhteyttä

Haluaisitko keskustella tarkemmin kilpailutuksesta tai infran kunnossapidosta? Laita viestiä tai soita infrapalveluiden liiketoimintajohtajallemme Ville Komulaiselle. 

Ville Komulainen
Liiketoimintajohtaja, Infrapalvelut maalla
ville.komulainen@alltime.fi

Anna palautetta

Kaupungin kunnossapidon palautekanavat