Kiinteistöhuolto Espoo

Täällä palvelee Alltimen Espoon kiinteistöhuolto! Espoo-Kauniainen-alueen tiimimme tarjoaa helposti tavoitettavaa ja välittävää kiinteistöpalvelua. Olemme hoitaneet Espoon kaupungin kiinteistöpalveluja Pohjois-Espoon alueella jo vuosia, ja iloksemme meille luotettiin myös Länsi-Espoon kaupungin kiinteistöjen kunnossapito. Valtaosa asiakkaistamme on taloyhtiöitä ja liikekiinteistöjä, joita paikallinen tiimimme hoitaa kokeneiden työnjohtajiemme Mikon ja Hanneksen johdolla suurella ammattiylpeydellä. Kysy tarjousta tai katso yhteystietomme alta, mikäli mielessä on kilpailuttaa huoltoyhtiö Espoossa!

Alltimen kiinteistöhuolto Espoo-Kauniainen alueella on Espoon kaupungin huoltoyhtiö
Alltimen kiinteistöhuolto Espoo-Kauniainen alueella on Espoon kaupungin huoltoyhtiö

Akuutti asia? Soita, me hoidamme.

Asiakaspalvelu ja 24/7 päivystys

010 583 7070

Espoon Asuntojen asiakaspalvelu ark. 8-16

041 732 3233

Asiakaspalvelun sähköposti

helsinki@alltime.fi (ark. 7-15)

Kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv. 24 %), ulkomailta soitettaessa paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti. Espoon Asuntojen asiakaspalvelunumero on maksuton.

Asiakaspalvelu – Kiinteistöhuolto Espoo

Alltime Kiinteistöpalvelut
Hernepellonkuja 11 
00560 Helsinki

Kaupungin kunnossapito

Olemme pääsääntöisesti huoltoyhtiö, mutta teemme myös kaupungeille alueurakointia. Tähän liittyvät palautteet löytävät oikeaan paikkaan alla olevan linkin kautta.

Sinua palvelee paikallinen huoltoyhtiö Espoossa

Yhteyshenkilöt – kiinteistöhuolto Espoo

Mikko Niemi
Työnjohtaja, Espoo
mikko.niemi@alltime.fi
Hannes Komulainen
Työnjohtaja, HDL:n kohteet
hannes.komulainen@alltime.fi

Kiinteistöhuolto etsinnässä?

Pyydä tarjous – kilpailuta huoltoyhtiö

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Huoltoyhtiö Espoo-Kauniainen seudulla valmiina haasteeseen

Me hoidamme kiinteistösi Espoossa

Tarjoamme Espoossa laadukkaita kiinteistöpalveluita, jotka ovat tärkeä osa kiinteistön ylläpitoa. Mielestämme huoltoyhtiö on tärkeässä roolissa, kun tavoitteena on säilyttää kiinteistöt huippukunnossa ympäri vuoden. Olipa kyseessä sitten asuin-, toimisto- tai liikekiinteistö, ammattitaitoiset kiinteistönhoitajat huolehtivat siitä, että kiinteistösi näyttää hyvältä ja toimii moitteettomasti.

Huoltoyhtiö voi vastata laajasta kirjosta tehtäviä: säännölliset siivouspalvelut, tekninen ylläpito, piha-alueiden hoito, lumitöiden ja hiekoituksen suorittaminen sekä yleinen kiinteistönvalvonta voivat kaikki olla osa kiinteistöhuoltoa. Vaihtelevat sääolosuhteet edellyttävät erityistä huolellisuutta, ja ammattilaiset ovat aina valmiina vastaamaan kiinteistösi tarpeisiin, riippumatta vuodenajasta.

Meillä on tähän erinomaiset valmiudet: Espoon kaupungin asiakkuutemme myötä hoidamme nimittäin Länsi- ja Pohjois-Espoon kouluja, päiväkoteja, ulkoalueita erilaisia palvelutaloja. Esimerkiksi Suur-Leppävaara, Viherlaakso, Lippajärvi, Laaksolahti, Kilo, Meritorni, Espoonlahti, Kauklahti, Kivenlahti, Soukka ja Laurinlahti ovat näitä ydinalueitamme. Laaja kalustokanta ja toiminta alueella takaa, että läheisten kaupunginosien kiinteistöhuolto on laadukkasta ja tehokkasta, kun pystymme hyödyntämään olemassa olevaa vahvaa jalansijaamme.

Jos sinulla on siis etsinnässä on luotettava ja ammattitaitoinen kiinteistöhuolto Espoo-Kauniainen-akselilla, me autamme mielellämme. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja kaikenkokoisille kiinteistöille alueellamme. Ota yhteyttä meihin tänään ja varmista, että kiinteistösi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa vuoden jokaisena päivänä. Voit luottaa asiantuntijoihimme, kun kiinteistöhuolto Espoossa on tarpeen.