Opiskelijat ja työharjoittelu

Etsitkö opintojen oheen työharjoittelua tai oletko vastavalmistunut? Tarjoamme tulevaisuuden tekijöille niin vastuuta, tukea, kuin joustavia tapoja olla töissä. Lue lisää uran alkuvaiheen mahdollisuuksista Alltimella ja hae meille työharjoitteluun!

Työnjohtoharjoittelijan kesätyö pitää sisällään monipuolisia tehtäviä
Työnjohtoharjoittelijan kesätyö pitää sisällään monipuolisia tehtäviä
Kasva kanssamme tulevaisuuden tekijäksi
Uskomme, että tekemällä oppii. Siksi luotammekin aidosti vastuuta työharjoittelijoillemme, toki kokeneiden ammattilaistemme tuki ja sparraus takanaan. Tarjoamme työnjohtoharjoitteluun mahdollisuuksia niin kaupunkien kunnossapidon, kiinteistönhoidon kuin puhtausalan tulevaisuuden tekijöille. Lue lisää työnjohtoharjoittelijamme Severin kokemuksista Alltimella.
Tekemällä oppii – kesätyö työnjohtoharjoittelijana Alltimella
Työnjohtoharjoittelija Herkko
Joustavaa työskentelyä tilanteesi mukaan
Opiskelijat voivat työskennellä joko Alltimen palkkalistoilla, tai kumppanimme Lenzin kautta kevytyrittäjänä – valinta on sinun. Täysipäiväisen kesätyön jälkeen pystymme usein tarjoamaan jatkoa osa-aikaisesti opintojesi aikana. Meillä on onnistunut myös ammattimaisen urheilu-uran yhdistäminen työnjohtoharjoitteluun – kuten vaikka työnjohtoharjoittelijallamme Herkolla jalkapallon miesten Ykkösessä.
Oppisopimuksella käytännön kokemusta
Ammatti hakusessa, mutta työelämä houkuttelee enemmän kuin koulun penkki? Tule meille töihin oppisopimuksella, niin voit yhdistää sulavasti tutkinnon suorittamisen ja työelämän. Meille voit hakeutua töihin oppisopimusopiskelijaksi niin paikallisten oppilaitosten kuin koulutusyhteistyökumppanimme Taitotalon kautta. Etsimme uusia kykyjä jatkuvasti – lisätietoja saat laittamalla meille avoimen hakemuksen tai olemalla suoraan yhteyksissä HR-spesialisti Sanna Kauppiseen.

Kysyttävää työharjoittelusta? Ota yhteyttä!

Sanna Kauppinen
HR-spesialisti
sanna.kauppinen@alltime.fi