Kiinteistöhuolto Lahti

Luotettava kiinteistöhuolto Lahti, Hollola, Nastola ja Kalliola -alueella. Lahden tukikohtamme löydät Kallio-Pietilänkadulta Hennalan kyljestä. Paikallisen huoltopäällikkömme Tikkasen Villen tiimi hoitaa kiinteistöhuollon luotettavasti ja hymy huulilla. Pyydä tarjous tai pirauta Villelle, jos sinulla on huoltoyhtiö Lahti- ja lähiseudulla etsinnässä tai kiinteistöhuolto mietityttää!

Huoltopäällikkö Ville Tikkanen, jonka johdolla huoltoyhtiö Alltime Kiinteistöhuolto Lahti palvelee
Huoltopäällikkö Ville Tikkanen, jonka johdolla huoltoyhtiö Alltime Kiinteistöhuolto Lahti palvelee

Akuutti asia? Soita, me hoidamme.

Asiakaspalvelu ja 24/7 päivystys

010 583 7000
lahti.toimisto@alltime.fi (ark. 7-15)

Kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv. 24 %), ulkomailta soitettaessa paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Lahden kiinteistöhuolto ja avaintenluovutukset

Alltime Kiinteistöpalvelut Lahti
Kallio-Pietilänkatu 26
15800 Lahti

Ota yhteyttä

Työnjohto – Kiinteistöhuolto Lahti

Ville Tikkanen
Työnjohtaja, Lahti
ville.tikkanen@alltime.fi

Kiinteistöhuolto Lahti palvelee

Pyydä tarjous – kilpailuta huoltoyhtiö

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aidosti paikallinen huoltoyhtiö

Kiinteistöhuolto Lahti-, Kalliola- ja Hollola-alueella

”Paikallinen palvelu” ei ole osaltamme pelkkää markkinointilupausta, sillä meillä on erinomaiset edellytykset ja tukikohdat hoitaa kiinteistöjä koko Lahden alueella. Olemme jo pitkään palvelleet asiakkaitamme Kallio-Pietilänkadulta käsin, ja kesällä 2023 entinen Kiinteistöpalvelu Loman liittyi osaksi tiimiämme yritysoston kautta. Kiinteistöpalvelu Lomanin oston ja toimipisteen myötä meillä on nyt entistäkin kattavampi verkosto alueella, joka mahdollistaa nopean vasteajan ja ripeän palvelun.

Lahden kiinteistöhuolto tarjoaa laajan valikoiman ulko- ja sisätöitä. Sisätiloissa hoidamme esimerkiksi teknistä huoltoa, kuten lämmityksen tarkkailua ja säätöä, kiinteistön automatiikkaa, ilmanvaihtokoneiden huoltoa, lukkojen ja ovipumppujen kunnossapitoa sekä erilaisia korjauksia ja asennuksia. Ulkotiloissa vastaamme useimmiten pihojen yleisestä siisteydestä, nurmikonleikkuusta, lumitöistä, lumenaurauksesta, pihojen hiekotuksista ja muusta liukkaudentorjunnasta sekä liputuksista. Lue lisää palvelutarjonnastamme täältä.

Jos haussa on siis luotettava huoltoyhtiö Lahti-Hollola-alueella, olemme mielellään tukenasi! Palvelemme mm. taloyhtiöitä, liikekiinteistöjä ja yritysasiakkaita ja räätälöimme aina tarpeitasi vastaavan ratkaisun, jolla varmistetaan sujuva ja turvallinen arki kiinteistössäsi. Kanssamme toimiessa kiinteistöllesi nimetään aina oma kiinteistönhoitaja, joka on paitsi nopeasti tavoitettavissa, myös oppii tuntemaan kohteen kuin omat taskunsa.

Prosessiin kuuluu aina tutustuminen kiinteistöösi, mikä sovitaan ennen lopullisen tarjouksen jättämistä. Ammattilaisen käynnillä paikan päällä varmistamme oikeanlaisen ja riittävän mitoituksen tarjottaville palveluille. Tällä pyrimme varmistamaan, että tarjoamallamme hinnalla saat oikeasti odotuksiasi vastaavaa laatua. Voit pyytää tarjouksen tai ottaa yhteyttä paikalliseen työnjohtajaamme Villeen.