Kiinteistöhuolto Helsinki

Alltimen Helsingin kiinteistöhuolto palvelee sekä taloyhtiöitä, että yrityksiä kaikissa kiinteistöpalveluissa. Stadin asiakaspalvelumme sijaitsee Viikin Hernepellonkujalla, mistä käsin hoidamme myös asukkaiden avaintenluovutuksia. Meillä on kuitenkin kattava palveluverkosto, kokeneet tekijät ja laadukas kalustokanta ympäri pääkaupunkiseutua – siksi kiinteistöhuolto Helsinki-Vantaa-Espoo -akselilla voidaan aina tuottaa paikallisesti lähellä asiakasta. Toimiva huoltoyhtiö Helsinki-pääkaupunkiseutu-alueella etsinnässä? Kysy meiltä tarjous!

Alltime kiinteistöhuolto Helsinki on huoltoyhtiö taloyhtiöille, yrityksille ja kaupungille
Alltime kiinteistöhuolto Helsinki on huoltoyhtiö taloyhtiöille, yrityksille ja kaupungille

Akuutti asia? Soita, me hoidamme.

Asiakaspalvelu ja 24/7 päivystys

010 583 7070 (24/7)
helsinki@alltime.fi (ark. 7-15)

Kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puh +16,69 snt/min (sis. alv. 24 %), ulkomailta soitettaessa paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Avaintenluovutukset – Helsingin kiinteistöhuolto

Alltime Kiinteistöpalvelut Helsinki
Hernepellonkuja 11 
00560 Helsinki

Palautetta kaupungin kunnossapidosta?

Olemme paitsi huoltoyhtiö, myös Helsingin kaupungin katujen kunnossapidon alueurakoitsija Suutarilassa. Tähän liittyvät palautteet löytävät oikeaan paikkaan alla olevan linkin kautta.

Huoltoyhtiö palvelee

Työnjohto – Kiinteistöhuolto Helsinki

Hannes Komulainen
Työnjohtaja, HDL:n kohteet
hannes.komulainen@alltime.fi
Rami Eriksson
Työnjohtaja, Helsinki
rami.eriksson@alltime.fi
Aaro Jaakkola
Työnjohtaja, Kiinteistöpalvelu Aria
aaro.jaakkola@alltime.fi

Kiinteistöhuolto Helsingissä? Me hoidamme

Pyydä tarjous – kilpailuta huoltoyhtiö

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiinteistöhuolto Stadissa kokemuksella ja paikallistuntemuksella

Huoltoyhtiö kotikulmillasi

Kiinteistöhuolto toimii usein silloin parhaiten, kun valitaan lähellä kiinteistöä toimiva huoltoyhtiö. Alltimen kiinteistöhuolto Helsinki-Vantaa-Espoo -alueella sijoittuukin optimaalisesti suurelle osaa pääkaupunkia. Entisen erityisesti Herttoniemen alueelle keskittyneen Kiinteistöpalvelu R. Asikaisen oston myötä saimme laajennettua Helsingin palveluverkostoamme Itä-Helsingin alueella. Esimerkiksi Viikki, Kivikko, Kulosaari, Itäkeskus, Vuosaari, Aurinkolahti, Mellunmäki ja Myllypuro ovatkin avainalueitamme, joihin meiltä löytyy läheltä paikalliset osaajat. Myös avaintenluovutukset asukkaille tapahtuvat Viikin toimistollamme.

Pohjois-Helsinkiin ja Vantaalle keskittynyt Kiinteistöpalvelu Aria puolestaan liittyi osaksi Alltimea kesällä 2023. Arian henkilöstö ja tukikohdat mahdollistavat paikallisen ja nopean vasteajan palvelun esimerkiksi Maunulan, Pakilan, Tuomarinkylän, Puistolan ja Tapanilan seudulla. Nämä yritysostot takaavat, että kiinteistönhoitajat ja kalustomme ovat aivan kotikulmilla lähes kaikissa kaupunginosissa – eli kiinteistöhuolto Helsinki-pääkaupunkiseutu -alueella voidaan tarjota korkealla laatutasolla.

Palvelumme laatu ja nopeus perustuukin vahvasti paikallisuuteen, jota tukee digitaalisten ratkaisujen ja automaation mukanaan tuoma tehokkuus. Tavoitteemme on, että kiinteistönhoitajamme voivat käyttää enemmän aikaa kiinteistösi hoitamiseen ja vähemmän aikaa manuaaliseen raportointiin ja paperinpyörittelyyn. Jokainen kohteemme saa oman, nimetyn kiinteistönhoitajan, joka oppii aidosti tuntemaan kiinteistön erityispiirteet ja asukastarpeet.

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla koko kiinteistöpalveluiden palveluvalikoimaa: kauttamme saat kaiken ulkoalueiden kunnossapidosta ja lumitöistä aina tekniseen kiinteistöhuoltoon, LVIS-töihin ja rappusiivoukseen. Kiinteistöpalvelujen lisäksi vastaamme Helsingin kaupungin ulkoalueiden kunnossapidon alueurakasta Suutarilassa. Alueurakoiden myötä meillä on tavallista järeämpi kalustokanta käytettävissä sekä osaamista ja toimivia prosesseja kelivaihteluiden tuomista haasteista.