Tekninen kiinteistöhuolto, sähkötyöt ja LVI-asennus

Arjen sähkötyöt, LVI-asennus, putkityöt ja muu tekninen kiinteistöhuolto hoituu kätevästi oman huoltoyhtiön kautta. Kohteissa, joissa on Alltimen kiinteistöhuolto asukkaat voivat tehdä suoraan huoltopyynnön. Jos et vielä ole asiakkaanamme, ota yhteyttä ja kysy meiltä kilpailukykyistä tarjousta. Meillä on laaja verkosto omia, koulutettuja asentajia sekä hyväksi havaittuja paikallisia yhteistyökumppaneita, joilta löytyy tarvittava osaaminen, kokemus ja koulutus suorittaa työt turvallisesti.

Alltimen putkimies hoitaa sähkötyöt, LVI-asennukset ja muun kiinteistöhuollon
Alltimen putkimies hoitaa sähkötyöt, LVI-asennukset ja muun kiinteistöhuollon
LVI-asennus ja putkityöt

LVI-asennukset ja putkityöt

Pidämme kotisi talotekniikan toimintakunnossa, oli kyse lämminvesivaraajan vaihdosta tai ilmastoinnin huollosta. Kauttamme luonnistuu myös vaikkapa pesukoneen liitäntä tai WC-tilojen ja kylpyhuoneen asennustyöt tehokkaasti ja turvallisesti. Kotivakuutuksen voimassaolo yleensä edellyttääkin, että kodinkoneiden LVI-asennuksen on suorittanut alan ammattilainen. Luota putkityöt, LVI-asennukset ja muu tekninen kiinteistöhuolto siis huoleksemme ja ota yhteyttä paikalliseen yhteyshenkilöösi!

Sähkötyöt

Sähköasentaja haussa? Useimpia sähköasennuksia saa turvallisuussyistä suorittaa vain riittävät oikeudet ja osaamisen omaava sähköalan ammattilainen. Alltimen kiinteistöhuolto mahdollistaa ammattimaisen sähkötöiden tekijän hoitamaan isommat muutostyöt – tai halutessasi vaikka asentamaan valaisimen turvallisesti. Oli tarpeesi sitten suuri tai pieni, hoidamme ammattitaidolla mm. seuraavia palveluja:

  • Pistorasioiden ja valokytkinten asennus
  • Saunan kiukaiden vaihto ja asennus
  • Keittiön sähkötyöt, esimerkiksi lieden ja uunin asennus 
  • Laajemmat sähkömuutostyöt
  • Valaisinten asennus sisä- ja ulkokäyttöön 
Sähkötyöt ja tekninen kiinteistöhuolto
Tekninen kiinteistöhuolto pitää sisällään talotekniikan säädöt

Tekninen kiinteistöhuolto

Kiinteistötekniikan ylläpitoon kuuluu erilaisten teknisten järjestelmien valvonta ja huolto. Säädämme IV-laitteita ja talotekniikkaa, ja meiltä voit tiedustella myös esimerkiksi huoltoihin, vianetsintään ja muutostöihin tarjousta. Usein ammattilainen pystyy myös saamaan aikaan merkittäviäkin energiasäästöjä esimerkiksi lämpötilan ja käyttöveden virtauksien säädöillä. Kysy meiltä myös teknisen kiinteistöhuollon palveluja!

Viemärin avaukset

Vetääkö viemäri huonosti tai on jopa kokonaan tukossa? Viemärin avaukset ovat yksi yleisimpiä meille tulevia huoltopyyntöjä, eikä huonosti vetävän viemärin kannatakaan antaa haitata arkea. Jos tukos haittaa elämää, saa ammattilaisiltamme nopeasti apua ongelmaan. Tee huoltopyyntö, niin paikallinen kiinteistönhoitajamme hoitaa ongelman pois päiväjärjestyksestä.  Mikäli tilanne aiheuttaa välitöntä vaaraa ihmisille tai rakennukselle esimerkiksi vesivahingon muodossa, ota suoraan yhteyttä 24/7 päivystykseemme, jolloin hoidamme asian välittömästi.

Viemärin avaukset ja putkityöt kätevästi huoltoyhtiöltä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – tekninen kiinteistöhuolto

Paikalliset huoltotiimit

Pyydä tarjous

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.