Merenkulun turvalaitteet ja väylänhoito

Mitä tahansa tarvitset turvallisen ja sujuvan vesiliikenteen varmistamiseksi, meiltä löytyy ratkaisu. Palvelemme mutkattomasti ja 20 vuoden kokemuksella merenkulun turvalaitteiden hoidosta. Tälläkin hetkellä hoidossamme on yli 10 000 valtiolle, kaupungeille ja kunnille kuuluvaa merenkulun turvalaitetta – niin meri- kuin sisävesialueilla Inkoosta Inariin. Hoidamme asennukset ja urakat avaimet käteen -periaatteella, mutta kauttamme saat myös ostettua korkealaatuisia merenkulun turvalaitteita.

Reimarin eli merimrkin asennus osana vesiväylän hoitoa
Reimarin eli merimrkin asennus osana vesiväylän hoitoa

Reimarien eli merimerkkien asennus

Näkyvät, oikein asennetut väyläviitat ja muut turvalaitteet mahdollistavat turvallisen merenkulun. Osaamisen lisäksi meillä on vesiväylien turvalaitteiden asennuksiin oma erityiskalustomme: ilmatyynyaluksesta nosturilla varustettuihin työaluksiin.

Merenkulun turvalaitteiden kuntotarkastukset

Asennuksien ohella saat meiltä esim. TRAFICOM:n vaatimat vuosittaiset merenkulun turvalaitteiden sijainti- ja kuntotarkastukset. Ammattilaisten kanssa homma käy vaivattomasti ja tehokkaasti.

Merenkulun turvalaitteen tarkastus
Väyläviitan huoltoa

Osta reimareita ja muita turvalaitteita

Tuotamme itse merenkulun turvalaitteet ja niihin kuuluvia paristoja. Itse kun näitä asentaa ja huoltaa, oppii samalla mitä laitteilta vaaditaan. Pyydä tarjous vaikka pelkistä reimareista!

Satamien kunnossapito

Satamiin keskittyy merkittävä osa vesiliikenteen tapaturmista ja lähellä piti -tilanteista. Siksi laitureiden ja kiinnitysten hyvään kuntoon sekä selkeään väyläviitoitukseen sisäänajossa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Paranna satamasi turvallisuutta ja viihtyvyyttä – pyydä meiltä tarjous kunnossapidosta!

Sataman rakennustyö ja elementin asennus

Ota yhteyttä

Kysy lisää liiketoimintajohtajaltamme Antti Sappiselta – autamme kaikissa vesiväyliin liittyvissä kysymyksissä!

Antti Sappinen
Liiketoimintajohtaja, Infrapalvelut vesillä
antti.sappinen@alltime.fi