Kiinteistöhuolto, joka hoitaa homman

Toimivat kiinteistöpalvelut takaavat, että kiinteistön käyttäjien arki pyörii sujuvasti ja isännöitsijä tai kiinteistövastaava voi keskittyä olennaiseen. Siksi saat meiltä aina oman, kohteesi tuntevan kiinteistönhoitajan, jolla on osaamista hoitaa ongelmat kerralla kuntoon. Samalla Alltimen kiinteistöhuolto on tavoitettavissa kellon ympäri ja voit luottaa toimiviin prosesseihimme. Kanssamme saat parhaat puolet aidosti paikallisen, mutta ammattimaisen ja valtakunnallisen kumppanin kanssa työskentelystä, joka panostaa voimakkaasti toimintansa kehittämiseen. Kilpailuta kiinteistöhuolto ja kysy meiltä tarjous!

Kiinteistöhuolto perustuu osaavaan henkilöstöön - siksi Alltime kiinteistöpalvelut
Kiinteistöhuolto perustuu osaavaan henkilöstöön - siksi Alltime kiinteistöpalvelut

Kiinteistöpalvelut tuottamavat kiinteistön käyttäjille sujuvaa arkea

Me hoidamme kiinteistösi

”Me hoidamme tämän” on meidän alltimelaisten tärkein lupaus sekä asiakkaillemme että itsellemme. Kiinteistöhuolto ja muut kiinteistöpalvelut tällä asenteella tuotettuna tarkoittaa:

  • Ketteryyttä – hoidamme viat nopeasti ja pyrimme jo ennakoimaan niiden synnyn 
  • Henkilökohtaista ja tavoitettavaa palvelua – jokaisella kohteellamme on oma kiinteistönhoitaja 
  • Ammattitaitoa – monipuolista osaamista, jolla pyrimme hoitamaan asiat kerralla kuntoon  
  • Luotettavuutta – kiinteistöhuolto on meille kunnia-asia, joten viestimme mutkattomasti ja haluamme olla ylpeitä työmme tuloksesta 
Kiinteistöhuolto ja muut kiinteistöpalvelut pitävät kadut auki

Kiinteistöpalvelut joka lähtöön

Kiinteistöhuolto yrityksille, toimistoille ja liikekiinteistöille hoituvat kauttamme
Kiinteistöpalvelut yrityksille ja julkisiin tiloihin
Me hoidamme vaativimpienkin kohteiden kiinteistöhuollon laadukkaasti ja tehokkaasti. Ota yhteyttä ja mitoitetaan juuri tarpeeseesi sopiva ratkaisu!
Teemme kiinteistöhuollon töitä sähkötöistä LVI-asennuksiin
Tekninen kiinteistöhuolto ja LVI-asennukset
Ammattimaiset asentajat palveluksessasi. Lue lisää taloyhtiön turvallisuuteen, vastuisiin ja viihtyvyyteen vaikuttavista kiinteistöhuollon töistä.
Alltimen kiinteistöpalvelujen asiakaspalvelu ja päivystys palvelee 24/7
Asiakaspalvelu
Jäikö avaimet sisälle tai onko asunnossasi jotain korjattavaa? Tee huoltopyyntö kätevästi asukaspalvelustamme tai etsi paikallisen yhteyshenkilösi päivystysnumero.
Ulkoalueiden kiinteistöpalvelut pitävät pihan kunnossa
Lumen auraus ja talvikunnossapito
Pidämme kaupunkien kadut ja kotien pihat aurattuina Helsingistä Lappiin. Voit pyytää meiltä tarjouksen myös pelkästä talvikunnossapidosta.
Kiinteistöpalvelumme huolehtii leikkikenttien turvallisuudesta
Viherpalvelut ja leikkikentät
Nurmikonleikkuu, pensasistutukset ja muut viherpalvelut pitävät pihapiirisi viihtyisänä. Lue lisää suunnittelu- ja viherhoitopalveluistamme.
Rappusiivous ja siivouspalvelut ovat osa kiinteistöpalvelua
Rappusiivous ja siivouspalvelut
Meiltä saat myös siivouksen samassa paketissa. Puhtauspalvelumme tuottavat ammattitaidolla niin taloyhtiöiden rappusiivoukset kuin liikekiinteistöjen ja toimistojen siivoukset, kuten lattiapintojen perusteelliset puhdistukset ja vahaukset hoituu meiltä.

Ota yhteyttä – kysy lisää kiinteistöhuollosta

Myynti

Jukka Saarinen
Myyntipäällikkö
jukka.saarinen@alltime.fi
Antti Weckström
Myyntipäällikkö
antti.weckstrom@alltime.fi

Kiinteistöpalvelut – Johto

Jussi Virtanen
Liiketoimintajohtaja, Kiinteistö- ja puhtauspalvelut
jussi.virtanen@alltime.fi
Sami Karimerto
Etelä-Suomi, Kiinteistö- ja puhtauspalvelut
sami.karimerto@alltime.fi
Harri Väänänen
Oulu-Raahe, Kiinteistö- ja puhtauspalvelut
harri.vaananen@alltime.fi
Juha Vaara
Lappi, Kiinteistö- ja puhtauspalvelut
juha.vaara@alltime.fi

Kiinteistöhuolto etsinnässä? Tutustu paikallisiin huoltotiimeihimme

Pyydä tarjous – kilpailuta kiinteistöpalvelut

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Täyden palvelun kumppani kiiinteistöpalveluihin

Kiinteistöhuolto ja muut palvelut yhden luukun alta

Kiinteistöpalvelut, joiden perään ei tarvitse erikseen kysellä. Alltimen palvelumalli kiinteistöhuollossa lähtee aina siitä, että aidosti välitämme työmme tuloksista. Tämä olisi kuitenkin pelkkää sanahelinää ilman konkreettisia toimia, jotka mahdollistavat asiakkaisiin ja heidän kiinteistöihinsä keskittymisen.

Olemmekin rakentaneet omaa kiinteistöhuollon toiminnanohjaustamme yhä voimakkaammin digitaalisuuden ja automaation ympärille poistaaksemme mahdollisimman paljon asiakasarvoa tuottamatonta työaikaa kiinteistönhoitajiltamme, asiakaspalvelultamme ja asiakkaan yhteyshenkilöiltä. Kun heidän aikansa ei kulu paperinpyörittelyyn, työlääseen raportointiin tai tarpeettomaan naputteluun, vapautuu enemmän aikaa keskittyä kohteiden tuntemiseen, ongelmien ennakointiin ja kerralla kuntoon hoitamiseen, viestintään sekä nopeampaan ja yksilöllisempään asiakaspalveluun.

Välittäminen heijastuu myös siihen, että haluamme aidosti ymmärtää ja ratkaista asiakkaamme tarpeita. Joskus tämä voi tarkoittaa vain rajatun palvelun tuottamista tehokkaasti. Usein taas kokonaisvaltainen kiinteistöpalvelu säästää aikaa, rahaa ja vaivaa, kun sama kumppani hoitaa isompaa kokonaisuutta. Kiinteistöhuollon eri osa-alueiden, kuten ulkoalueiden kunnossapidon ja LVIS-töiden ohella pystymme tarjoamaan esimerkiksi siivouspalveluja, kuten rappusiivouksia taloyhtiöille tai kokonaisvaltaista puhtaanapitoa yrityksille.

Näissä kokonaisratkaisuissa suosittelemme erityisesti sparrailemaan sopivaa pakettia yhteyshenkilöidemme kanssa. Ota siis yhteyttä – haluamme olla aina kasvollinen, helposti lähestyttävä kumppani vain puhelinsoiton päässä!