Puhtauspalvelut – me hoidamme siivouspalvelut

Haluaisitko parantaa tilojesi terveysturvallisuutta, saada viihtyisämmän ja tuottavamman työympäristön, tai kenties säästää kiinteistön ylläpitokustannuksissa siivouspalveluilla? Meille siivous ovat aina puhtauden tuottamista – siksi siivouspalvelut taipuvat suussamme puhtauspalveluiksi. Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme omia tavoitteitasi tukevan ratkaisun. Tarjoamme yrityksille, taloyhtiöille ja julkisille toimijoille monipuolisesti laadukkaat puhtauspalvelut mm. Sodankylässä, Kittilässä, Rovaniemellä, Ylitorniolla, Oulussa ja Raahessa

Siivooja tuottaa siivouspalvelut, käynnissä lattian pesu
Siivooja tuottaa siivouspalvelut, käynnissä lattian pesu

Me hoidamme puhtauspalvelut

Puhtauspalvelumme valitsemalla voit luottaa saavasi tarvitsemasi siivouspalvelut ja paljon muuta:

  • Laadukasta jälkeä: panostamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja koulutukseen. Ammattitaito auttaa tuottamaan siivouspalvelut laadukkaasti ja vastuullisesti – siitä osoituksena meillä on mm. myönnetty Parasta Puhtautta -sertifiointi. 
  • Täyden palvelun kumppanin: saat meiltä siivouksen lisäksi muutkin kiinteistöpalvelut. Kiinteistöstä vastaavan arkea helpottaa, kun yhden ison huolen voi luotettavasti ulkoistaa vastuullemme – kuten asiakkaammekin kertovat!
  • Sujuvaa yhteistyötä: olemme tottuneet toimimaan äärimmäisen vaativissa ympäristöissä kaivoksista alkaen. Ymmärrämme, kuinka kriittistä on sovittaa siivouspalvelut asiakkaan prosesseihin ja erityistarpeisiin, sekä olla aina tavoitettavissa. 
  • Tehokkaita tuloksia: meille on tärkeää, ettei asiakas maksa pelkästä siivouksesta, vaan sen lopputuloksista Olemme aloitteellisia asiakkaalle siitä, kuinka työtunneillamme saadaan suurin vaikutus aikaan. 
Alltime Puhtauspalvelut sai Parasta Puhtautta -diplomin tuottamalla vastuullisesti siivouspalvelut

Tuotamme puhtautta – siksi siivouspalvelut meiltä

Puhtauspalvelut sinulle räätälöitynä

Alltimen siivouspalvelut Raahe, Kalajoki ja Pyhäjoki alueella
Taloyhtiöiden rappusiivous
Rappu- eli porrassiivoukset taloyhtiöille. Meillä on koulutetut osaajat ja tehokkaat työvälineet.
Taloyhtiöt ja rappusiivous
Yritykset ja teollisuussiivous
Meillä on pitkä kokemus vaativista teollisista ja kaupallisista ympäristöistä. Kysy meiltä kokonaisratkaisua yrityksellesi!
Yritykset ja teollisuussiivous
Kiinteistöhuolto yrityksille, toimistoille ja liikekiinteistöille hoituvat kauttamme
Kiinteistöpalvelut
Me hoidamme myös kiinteistöhuollon ja muut kiinteistöpalvelut. Saat halutessasi kaiken kerralla.
Kiinteistöpalvelut

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Meihin saat helposti yhteyden

Henna Uutela
Laatujohtaja
henna.uutela@alltime.fi
Kaisa Rytkönen
Palveluesihenkilö, Kittilä
kaisa.rytkonen@alltime.fi
Noora Kyllönen
Palveluesihenkilö, Oulu, Rovaniemi ja Raahe
noora.kyllonen@alltime.fi
Rosita Kivelä
Palveluesihenkilö, Sodankylä
rosita.kivela@alltime.fi
Jani Matinaho
Työnjohtaja, Rovaniemi
jani.matinaho@alltime.fi
Kimmo Lahtinen
Työnjohtaja, Ylitornio
kimmo.lahtinen@alltime.fi

Pyydä tarjous – kilpailuta siivouspalvelut

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Töitä, joista olemme ylpeitä

Asiakastarinat

Tulokset ratkaisevat

Siivouspalvelut vai puhtauspalvelua?

Vaikka puhekielessä siivouspalvelut on vakiintunein termi palvelutarjonnallemme, miellämme itse tarjoavamme nimenomaan puhtauspalvelua. Tavoitteemme on nimittäin aina puhdas tila, joka vastaa asiakkaan tavoitetasoa. Oikeiden keinojen löytäminen tähän jääkin sitten meidän vastuullemme. Olennaista kuitenkin on, että asiakas maksaa lopputuloksesta eli puhtaudesta, ei niinkään siivouksesta.

Siivouspalveluiden menetelmävalinnoissa huomioimme aina paitsi asiakastarpeen ja tilan erityispiirteet, myös ympäristövastuun. Osoituksena tästä Puhtauspalvelumme ovat saaneet Made Blue -sertifikaatin, joka on osoitus vastuullisten ympäristötekojen ja ympäristömyötäisen puhtaanapitokulttuurin edistämisestä kone- ja välinehankinnoissa. Hankinnoilla olemme pystyneet säästämään vettä ja sitä kautta lisänneet ekologisuutta ja asiakkaiden kustannussäästöjä: esimerkiksi käyttämämme yhdistelmäkoneet säästivät neljän vuoden seurantajaksolla 102 000 litraa puhdasta vettä.

Olemme ketterä kumppani, joka hoitaa niin taloyhtiöiden rappusiivoukset, toimistojen ja liiketilojen puhtaanapidon kuin myös erittäin vaativien teollisten ja kaupallisten kohteiden puhtauspalvelun. Jälkimmäiseen pystymme tarjoamaan myös esimerkiksi työvaatteiden pyykkipalvelut ja koko kiinteistöhuollon. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin räätälöidään teille sopiva paketti!