Alltimelle uusia infran kunnossapitourakoita Kirkkonummella, Espoossa ja Keravalla

Kiinteistöpalvelut

Alltime on voittanut kolme merkittävää 1.10.2024 alkavaa kunnossapitourakkaa pääkaupunkiseudulta. Urakoiden yhteenlaskettu arvo on noin 1.5 miljoonaa euroa vuodessa.

Alltime voitti Kirkkonummen kaupungin aluehoitourakka 2:n. Kolmivuotinen alueurakka käsittää katualueiden, asemien, katuvihreän, viheralueiden, kiinteistöjen piha-alueiden sekä lähiliikuntapaikan kunnossapito-, hoito- ja puhtaanapitotyöt ympärivuotisesti Kirkkonummen keskustan ja eteläpuolen alueilla.

Espoon kaupunki valitsi Alltimen kumppaniksi pyöräilyn laatureittien tehostetun talvihoidon kumppaniksi. Urakka pitää sisällään noin 23 kilometrin pyöräilyreitistön talvihoidon.

Keravan kaupungin kiinteistöpihojen talvikunnossapitourakassa Alltime tulee vastaamaan mm. Keravan koulujen, päiväkotien, terveyskeskuksen ja muiden kiinteistöjen ulkoalueiden talvikunnossapidosta.

”Hienoa päästä hoitamaan kolmea sisällöltään hieman erilaista urakkaa, joissa kummassakin pääsemme hyödyntämään vankkaa kunnossapito-osaamistamme. Urakat tukevat hyvin jo käynnissä olevia katujen, kiinteistöjen ja metroasemien hoitourakoitamme Etelä-Suomessa, ja niiden myötä meillä on entistäkin vahvempi asema pääkaupunkiseudulla,” kertoo Ville Komulainen, liiketoimintajohtaja, Infrapalvelut maalla, Alltime Suomi.

Alltimella on ennestään erilaisia kunnossapidon alueurakoita mm. Rovaniemellä, Järvenpäässä, Kirkkonummella, Helsingissä, Vantaalla ja Pääkaupunkiseudun kaupunkiliikenteen kohteissa.

Lisätietoja 

Antti Kalske, markkinointi-​, viestintä-​ ja vastuullisuusjohtaja, Alltime Group
antti.kalske@alltime.fi
p. 040 569 1534

Alltime lyhyesti:  

Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Noin 1000 työntekijäämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.

Jaa somessa