Kiinteistöhuolto ja siivouspalvelut Rovaniemi

Haussa kiinteistöhuolto tai siivouspalvelut Rovaniemeltä? Me hoidamme! Olemme huoltoyhtiö, jonka laaja kalusto ja toimipisteet sijaitsevat Betonitiellä. Täältä käsin hoidamme myös Rovaniemen kaupungin kunnossapidon alueurakkaa, eli meiltä löytyy paukkuja haastaviinkin ulkoalueiden kunnossapitotöihin. Rovaniemen kiinteistöhuollosta vastaavat paikalliset yhteyshenkilömme Jani ja Harri; Noora puolestaan auttaa mielellään siivouspalveluihin liittyvissä asioissa.

Alltime Rovaniemi hoitaa kaupungin alueurakkaa, sekä tarjoaa kiinteistöhuoltoa ja siivouspalvelut
Alltime Rovaniemi hoitaa kaupungin alueurakkaa, sekä tarjoaa kiinteistöhuoltoa ja siivouspalvelut

Akuutti asia? Soita, me hoidamme.

Kiinteistöhuollon 24/7 asiakaspalvelu

010 583 3050

Kiireettömät kiinteistöhuolon ilmoitukset

rovaniemi.toimisto@alltime.fi

Kaupungin katujen kunnossapidon päivystys

010 583 3099

Kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puh
+ 16,69 snt/min (sis. alv. 24 %), ulkomailta soitettaessa paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Rovaniemen kiinteistöhuollon avaintenluovutukset

Alltime Kiinteistöpalvelut
Betonitie 7
96320 Rovaniemi

Kaupungin kunnossapito

Hoidamme myös Rovaniemen kaupungin katujen, puistojen ja liikuntapaikkojen kunnossapitoa. Tähän liittyvät palautteet löytävät oikeaan paikkaan alla olevan linkin kautta.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt – Kiinteistöhuolto Rovaniemi

Harri Väänänen
Oulu-Raahe, Kiinteistö- ja puhtauspalvelut
harri.vaananen@alltime.fi
Jani Alho
Työnjohtaja, Rovaniemi
jani.alho@alltime.fi

Yhteyshenkilöt – Siivouspalvelut Rovaniemi

Jani Matinaho
Työnjohtaja, Rovaniemi
jani.matinaho@alltime.fi

Rovaniemen kiinteistöhuolto palvelee

Pyydä tarjous – kilpailuta kiinteistöhuolto tai siivouspalvelut

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiinteistöhuolto, siivouspalvelut ja kaupungin kunnossapito

Me hoidamme elinympäristösi Rovaniemellä

Me varmistamme, että kiinteistösi ja pihapiirisi pysyy kunnossa Pohjoisen vaativissa olosuhteissa. Kun ensilumi sataa keskimäärin jo lokakuussa, huoltoyhtiön on tarjottava kalustoa, osaamista ja prosesseja tarjotakseen sujuvaa kiinteistöhuoltoa läpi pitkän talven. Tätä kaikkea meiltä löytyy: olemme nimittäin päässeet hoitamaan myös Rovaniemen kaupungin kunnossapidon alueurakkaa, jossa vastaamme katujen, viheralueiden ja liikuntapaikkojen kunnossapidosta. Meiltä löytyy niin järeää kalustokapasiteettia kuin osaavia tekijöitä, jotka sijaitsevat samassa yhteydessä kiinteistöpalvelujemme avaintenluovutusten kanssa Betonitiellä.

Olemme kuitenkin Rovaniemellä muutakin kuin huoltoyhtiö: Alltimelta saat kuitenkin ulkotöitä huomattavasti kattavamman paketin kiinteistöllesi. Tarjoamme mm. talotekniikkaan, pienkorjauksiin, rappusiivoukseen ja LVIS-töihin liittyviä palveluja, jotka pitävät myös kiinteistön sisätilat viihtyisinä. Kaikki kiinteistöpalvelut siis kerralla. Rovaniemen aluepäällikkö Harri on ollut kehittämässä digitaalista ja automatisoitua toiminnanohjaustamme, joka on aidosti räätälöity kiinteistönhoitajiemme tarpeisiin. Asiakkaillemme tämä näkyy palvelun laadussa, kun kentällä vapautuu mahdollisimman paljon aikaa kiinteistöjen hoitamiseen ja läpikotaisin tuntemiseen raskaiden prosessien sijaan.

Rovaniemen siivouspalvelut puolestaan hoituvat paikallisen työnjohtajamme Jani Matinahon tiimin kautta. Jani on aiemmin vastannut mm. Bolidenin Kevitsan kaivosalueen siivouspalveluista, joten meiltä löytyy rautaista osaamista yrityssiivouksiin ja muihin haastaviinkin tarpeisiin. Olemme erityisesti keskittyneet tuottamaan yrityksille ja julkisille toimijoille kokonaisvaltaisia puhtauspalveluja, sekä tekemään taloyhtiöille rappusiivouksia. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä työnjohtoomme!