Taloyhtiöt ja rappusiivous

Ammattimaiseen siivouspalveluun kuuluu suunnitella asiakkaan tarpeiden mukaan, minkälaisella syklillä tehdään perusteellisempaa perussiivousta ja haluttua tasoa ylläpitävää siivousta. Näin pystymme takaamaan halutun laatutason ja varmistamaan kustannustehokkaan toiminnan. Kartoitetaan yhdessä, minkälaisella mallilla kiinteistöllesi saataisiin paras ratkaisu! 

Rappusiivous eli porrassiivous taloyhtiöille koostuu perussiivouksesta ja ylläpitosiivouksesta
Rappusiivous eli porrassiivous taloyhtiöille koostuu perussiivouksesta ja ylläpitosiivouksesta
Rappusiivous eli porrassiivous I-Mop vahauslaitteella taloyhtiön kerrostasolla

Rappusiivous

Rappusiivous tai porrassiivous on tyypillisin taloyhtiöille tarjoamamme siivouspalvelu. Lattioiden puhdistaminen koneellisesti pidentää pintojen käyttöikää ja helpottaa käsin tehtävää ylläpitosiivousta. Meillä on käytössä mm. i-mop XL yhdistelmäkoneita, joka soveltuu niin pienten kuin suurempienkin tilojen siivoukseen. Ne ovatkin porrassiivoojiemme lähes päivittäisessä käytössä niin ylläpito- kuin perussiivouksissa. Kysy meiltä tarjousta kiinteistösi rappusiivouksesta!

Perussiivous

Siinä missä ylläpitosiivouksen tehtävä on ylläpitää jo saavutettua puhtaustasoa, perussiivouksella tilan puhtaus saadaan nostettua halutulle lähtötasolle. Sitä suoritetaan siis ylläpitosiivousta harvemmin, ja avainasemassa laadun- ja kustannusten hallinnassa onkin oikein suunniteltu yhdistelmä toisiaan täydentävää perus- ja ylläpitosiivousta.  

Käytännössä perussiivous tarkoittaa huoneiston tai toimitilojen kokonaisvaltaista pesua tai keskittymistä tiettyihin, erityistä huomiota vaativiin pintoihin. Perussiivous voi sisältää mm. ikkunoiden pesun, lattian pesun ja hoidon, kattojen, seinien ja yläpölyjen pyyhkimisen. Moni valitsee ylläpitosiivousta sopiessaan samalla vuosittaisen perussiivoussopimuksen, jolloin tuotamme siivouksen automaattisesti ja optimoimme sen ajankohdan asiakkaan kanssa osana vuosisuunnitteluamme. 

Ulkoikkunoiden pesu osana siivouspalvelumme perussiivousta
Ylläpitosiivous on kevyempää siivouspalvelua, joka ylläpitää siisteystasoa

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on säännöllisesti tehtävää siivousta, jonka tarkoituksena on säilyttää asiakkaan kanssa ennalta sovittu puhtaustaso. Ylläpidettävä puhtaustaso määritellään tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja siivottavien tilojen mukaan. Jollekin se tarkoittaa toimitilojen riittävää viihtyvyyttä, toiselle korkeimman tason pölyntorjuntaa tarkkoine mittareineen. 

Säännöllisellä ylläpitosiivouksella saat sekä säästöjä, että tuottavuutta. Oikein suunniteltuna se vaikuttaa työmukavuuteen ja –turvallisuuteen, tilojen viihtyisyyteen sekä toimitilojen ja kaluston käyttöikään. Tyypillisesti teemme ylläpitosiivousta kiinteällä kuukausihinnalla, jolloin kustannukset on helppo budjetoida vaikka koko vuodeksi. Halutessasi siivous onnistuu myös kertaluonteisemmin tuntihinnalla. 

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme palveluksessasi

Henna Uutela
Liiketoimintajohtaja, Puhtauspalvelut
henna.uutela@alltime.fi
Kaisa Rytkönen
Palveluesihenkilö, Kittilä
kaisa.rytkonen@alltime.fi
Kimmo Lahtinen
Työnjohtaja, Ylitornio
kimmo.lahtinen@alltime.fi
Jani Matinaho
Työnjohtaja, Rovaniemi
jani.matinaho@alltime.fi

Pyydä tarjous

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.