Kiinteistöhuolto ja siivouspalvelut Rovaniemi

Haussa kiinteistöhuolto tai siivouspalvelut Rovaniemeltä? Me hoidamme! Laaja kalustomme ja toimipisteemme sijaitsevat Betonitiellä, josta käsin hoidamme myös Rovaniemen kaupungin kunnossapidon alueurakkaa. Rovaniemen kiinteistöhuollosta vastaavat paikalliset yhteyshenkilömme Jalmari ja Harri, ja Noora puolestaan auttaa mielellään siivouspalveluihin liittyvissä asioissa.

Alltime Rovaniemi hoitaa kaupungin alueurakkaa, sekä tarjoaa kiinteistöhuoltoa ja siivouspalvelut
Alltime Rovaniemi hoitaa kaupungin alueurakkaa, sekä tarjoaa kiinteistöhuoltoa ja siivouspalvelut

Akuutti asia? Soita, me hoidamme.

Kiinteistöhuollon asiakaspalvelu ja 24/7 päivystys

010 583 3050
rovaniemi.toimisto@alltime.fi

Kaupungin katujen kunnossapidon päivystys

010 583 3099

Kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puh
+ 16,69 snt/min (sis. alv. 24 %), ulkomailta soitettaessa paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Rovaniemen kiinteistöhuollon avaintenluovutukset

Alltime Kiinteistöpalvelut
Betonitie 7
96320 Rovaniemi

Kaupungin kunnossapito

Teemme myös Rovaniemen kaupungille katujen, puistojen ja liikuntapaikkojen kunnossapitoa. Tähän liittyvät palautteet löytävät oikeaan paikkaan alla olevan linkin kautta.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt – Kiinteistöhuolto Rovaniemi

Jalmari Tiusanen
Työnjohtaja, Rovaniemi
jalmari.tiusanen@alltime.fi
Harri Väänänen
Aluepäällikkö, Oulu ja Rovaniemi
harri.vaananen@alltime.fi

Yhteyshenkilöt – Siivouspalvelut Rovaniemi

Jani Matinaho
Työnjohtaja, Rovaniemi
jani.matinaho@alltime.fi
Noora Kyllönen
Palveluesihenkilö, Oulu, Rovaniemi ja Raahe
noora.kyllonen@alltime.fi

Rovaniemen kiinteistöhuolto palvelee

Pyydä tarjous

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiinteistöhuolto, siivouspalvelu ja kaupungin kunnossapito

Me hoidamme elinympäristösi Rovaniemellä

Me varmistamme, että kiinteistösi ja pihapiirisi pysyy kunnossa Pohjoisen vaativissa olosuhteissa. Ensilumen sataessa keskimäärin jo lokakuussa on huoltoyhtiöllä oltava kalustoa, osaamista ja prosesseja turvata kulku läpi pitkän talven. Tätä kaikkea meiltä löytyy: olemme nimittäin päässeet hoitamaan myös Rovaniemen kaupungin kunnossapidon alueurakkaa, jossa vastaamme katujen, viheralueiden ja liikuntapaikkojen kunnossapidosta. Meiltä löytyy niin järeää kalustokapasiteettia kuin tekijöitä, jotka sijaitsevat samassa yhteydessä kiinteistöpalvelujemme avaintenluovutusten kanssa Betonitiellä.

Alltimelta saat kuitenkin ulkotöitä huomattavasti kattavamman paketin kiinteistöllesi. Tarjoamme mm. talotekniikkaan, pienkorjauksiin, rappusiivoukseen ja LVIS-töihin liittyviä palveluja, jotka pitävät myös kiinteistön sisätilat viihtyisinä. Rovaniemen työnjohtaja Jalmari ja huoltopäällikkö Harri ovat olleet kehittämässä digitaalista ja automatisoitua toiminnanohjaustamme, joka on aidosti räätälöity kiinteistönhoitajiemme tarpeisiin. Asiakkaillemme tämä näkyy palvelun laadussa, kun kentällä vapautuu mahdollisimman paljon aikaa kiinteistöjen hoitamiseen ja läpikotaisin tuntemiseen raskaiden prosessien sijaan.

Rovaniemen siivouspalvelut puolestaan hoituvat paikallisen työnjohtajamme Janin tiimin kautta. Jani on aiemmin vastannut mm. Bolidenin Kevitsan kaivosalueen siivouspalveluista, joten meiltä löytyy rautaista osaamista haastavaankin tarpeeseen. Olemme erityisesti keskittyneet tuottamaan yrityksille ja julkisille toimijoille kokonaisvaltaisia puhtauspalveluja, sekä tekemään taloyhtiöille rappusiivouksia. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä työnjohtoomme!