Alltime jatkaa kasvuaan pääkaupunkiseudun kiinteistöpalveluissa ostamalla Kiinteistöpalvelu Aria Oy:n

Kiinteistöpalvelut

Alltime jatkaa kasvuaan pääkaupunkiseudulla ostamalla Kiinteistöpalvelu Aria Oy:n. Aria on Pohjois-Helsingissä, Vantaalla ja Sipoossa toimiva paikallinen kiinteistöhuollon, kunnossapidon ja ulkoalueiden puhtaanapidon tarjoaja. Sen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 1 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee 6 henkilöä.

”Olemme määrätietoisesti sekä kehittäneet toimintaamme, että yritysostojen kautta luoneet kattavaa paikallista verkostoa pääkaupunkiseudulla. Olen innoissani päästessäni toivottamaan tervetulleeksi Kiinteistöpalvelu Arian osaavat tekijät, jotka vahvistavat tiimiämme ja tarjoavat erinomaiset tukikohdat Pohjois-Helsingin, Vantaan ja Sipoon alueille,” sanoo Alltime Kiinteistöpalvelujen liiketoimintajohtaja Jussi Virtanen. ”Meillä on nyt erinomainen asema tarjota niin Helsingin, Vantaan kuin Espoonkin alueilla aidosti paikallista kiinteistöpalvelua, jossa kalusto ja ammattitaitoiset kiinteistönhoitajat ovat valmiiksi lähellä kohteita.”

”Minulle on jo muutaman vuoden ajalta muodostunut kuva Alltimesta reippaasti ja ammattitaidolla hommansa hoitavana toimijana, kun olemme auranneet lumia samoilla alueilla. Jatkan tutun huoltotiimimme kanssa ihmisten arjessa mukanaoloa, ja olen luottavainen, että yhdessä pystymme kehittämään palveluamme entisestään,” kertoo Aaro Jaakkola, toimitusjohtaja, Kiinteistöpalvelu Aria Oy.

Lisätietoja

Jussi Virtanen, liiketoimintajohtaja, Alltime Kiinteistöpalvelut 
jussi.virtanen@alltime.fi 
puh. 050 390 6406

Antti Kalske, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Alltime Group 
antti.kalske@alltime.fi 
puh. 040 569 1534

Alltime lyhyesti

Alltime hoitaa kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä, Hangosta Inariin. Alltimen tavoitteena on olla ennakoiva ja välittävä kumppani, joka helpottaa asiakkaiden elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 37 miljoonaa euroa ja se työllisti noin 300 ihmistä. Sen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Alltimen omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.

Jaa somessa