Alltime vahvistaa asemaansa Lahden alueella ostamalla Kiinteistöhuolto Loman Oy:n

Alltime Kiinteistöpalvelut vahvistaa asemaansa Lahden alueella ostamalla Kiinteistöhuolto Loman Oy:n. Yritysosto tukee Alltimen nykyistä toimintaa Lahden kiinteistöpalveluissa, ja mahdollistaa asiakkaiden yhä kattavamman ja paremman palvelun. Kiinteistöhuolto Loman Oy:n vuoden 2022 liikevaihto oli noin 0.6 miljoonaa euroa ja se työllistää 7 henkilöä.

”Olemme viimeisen puolen vuoden ajan kehittäneet voimakkaasti toimintaamme ja kasvaneet Etelä-Suomessa. Kiinteistöhuolto Loman on erinomainen lisä porukkaamme, kun haemme yhdessä Lahdenkin alueella asemaa johtavana kunnossapitokumppanina, jolta saa välittävää ja proaktiivista palvelua,” sanoo Jussi Virtanen, liiketoimintajohtaja, Alltime Kiinteistöpalvelut.

”Kiitos kaikille asiakkaillemme tähänastisesta yhteistyöstä. Jatkan Alltimella porukkamme työnjohdossa ja uskon, että yhdessä pystymme kehittämään toimintaamme entisestään. Olen tyytyväinen, että pääsemme jatkamaan toimintaa alaa ymmärtävän ja vastuullisen kumppanin kanssa,” sanoo Kiinteistöhuolto Loman Oy:n toimitusjohtaja Niko Loman.

Lisätietoja

Jussi Virtanen, liiketoimintajohtaja, Alltime Kiinteistöpalvelut
jussi.virtanen@alltime.fi
puh. 050 390 6406 

Antti Kalske, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Alltime Group
antti.kalske@alltime.fi
puh. 040 569 1534

Alltime lyhyesti

Alltime hoitaa kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä, Hangosta Inariin. Alltimen tavoitteena on olla ennakoiva ja välittävä kumppani, joka helpottaa asiakkaiden elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 37 miljoonaa euroa ja se työllisti noin 300 ihmistä. Sen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Alltimen omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.

Jaa somessa