Alltime-konserni selkeyttää yhtiörakennetta ja vahvistaa johtoryhmää

Alltime Group
Alltime selkeyttää yhtiörakennetta 1.6.2022 alkaen niin, että juridinen yhtiörakenne vastaa liiketoiminnan tarpeita ja yhtiön kolmea liiketoiminta-aluetta. Samanaikaisesti konserniin nimitetään johtoryhmä, joka vastaa yhtiön toiminnasta.

Alltime selkeyttää yhtiörakennetta 1.6.2022 alkaen niin, että juridinen yhtiörakenne vastaa liiketoiminnan tarpeita ja yhtiön kolmea liiketoiminta-aluetta. Aikaisemmin konserni on toiminut yhdeksän juridisen yhtiön kautta ja muutoksen jälkeen konsernissa on emoyhtiö Alltime Group Oy ja kolme operatiivista tytäryhtiötä liiketoiminta-alueiden mukaisesti. Samanaikaisesti konserniin nimitetään johtoryhmä, joka vastaa yhtiön toiminnasta.

Yhtiön liiketoiminta-alueet ovat Alltime Infrapalvelut, Alltime Kiinteistöpalvelut ja Alltime Puhtauspalvelut.

Alltime Infrapalvelut jakaantuu kahteen liiketoimintayksikköön. Infrapalvelut maalla – yksikön johtajana jatkaa Ville Komulainen ja Infrapalvelut vesillä -yksikön johtajana jatkaa Antti Sappinen.

Alltime Kiinteistöpalvelut jakaantuu kahteen liiketoimintayksikköön. Kiinteistöpalvelut-yksikön johtajana aloittaa Jussi Virtanen ja Tunturipalvelut-yksikön johtajana jatkaa Juha Vaara.

Alltime Puhtauspalvelut liiketoiminta-alue sisältää Kotihaltia Oy:n toiminnan. Alltime Puhtauspalveluiden johtajana jatkaa Henna Uutela ja hän jatkaa myös Kotihaltia Oy:n toimitusjohtajana.

Konsernin johtoryhmän muodostavat jatkossa liiketoimintajohtajat Ville Komulainen, Antti Sappinen, Jussi Virtanen, Juha Vaara ja Henna Uutela, sekä

  • Antti Kalske, joka aloittaa konsernin Markkinointi- ja viestintäjohtajana
  • Mika Kokko, Kalustosta ja koneista vastaava operatiivinen johtaja
  • Esa Veikkola Talous- ja hallintojohtaja
  • Jaana Mäntymaa Henkilöstö- ja vastuullisuusjohtaja
  • konsernin toimitusjohtaja Juha Murtopuro.

Alltime on Suomen johtava infra-, kiinteistö- ja puhtauspalveluiden yritys, jonka liikevaihto oli vuonna 2021 oli noin 31 miljoonaa euroa. Työllistimme noin 300 ammattilaista valtakunnallisesti. Tavoitteemme on kasvaa ja kansainvälistyä laadukkailla palveluilla, ammattitaitoisella henkilöstöllä sekä toimimalla vastuullisesti ja teknologiaa vahvasti hyödyntäen. Me huolehdimme elinympäristöstäsi. Alltimen pääomistajana on kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot.

Jaa somessa