Alltime laajenee Ruotsin kiinteistö- ja puhtauspalvelumarkkinoille hankkimalla Triennium Fastighetsentreprenad AB:n

Alltime Group

Alltime Group laajenee Ruotsin kiinteistö- ja puhtauspalvelumarkkinoille hankkimalla Triennium Fastighetsentreprenad AB:n (Trienniumgruppen) tytäryhtiöineen. Trienniumgruppen on valtakunnallinen kiinteistöhuollon, teknisten kiinteistöpalvelujen ja puhtauspalvelujen tuottaja Ruotsissa, joka tunnetaan laatu- ja asiakaskeskeisyydestään. 

Yritysosto on merkittävä askel Alltimen kasvustrategiassa, joka tähtää Pohjoismaiden johtavaksi rakennettujen elinympäristöjen, kuten kiinteistöjen, katuverkostojen, kaupunkialueiden ja vesiväylien, kunnossapitäjäksi. Yritysoston myötä Alltime Group työllistää noin 600 henkilöä ja sen yhdistetty pro forma -liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa. 

“Toivotan uudet ruotsalaiset kollegamme lämpimästi tervetulleeksi mukaan kasvutarinaamme. Laajentuminen muihin Pohjoismaihin on ollut strategiamme keskiössä, ja nyt otamme merkittävän loikan matkallamme Pohjoismaiden johtavaksi rakennettujen elinympäristöjen kunnossapitäjäksi. Trienniumgruppenin hankinta mahdollistaa pääsyn Ruotsin markkinoille vahvalla palvelutarjonnalla ja laajalla maantieteellisellä kattavuudella, mikä tarjoaa samalla vankan pohjan kasvulle myös tulevaisuudessa. Uskon, että yhdessä pystymme luomaan erinomaisen pohjan Alltime Ruotsille,” sanoo Alltime Groupin toimitusjohtaja Juha Murtopuro

“Olen ylpeä päästessämme yhdistämään voimamme Alltimen kanssa, jolla on aito halu nousta suunnannäyttäjäksi alalla. Osana Alltime Groupia pystymme entistäkin paremmin palvelemaan asiakkaitamme, kehittämään toimintaamme ja tarjoamaan mahdollisuuksia henkilöstöllemme,” sanoo Trienniumgruppenin toimitusjohtaja Carl Wiktorsson.

”Olemme menestyksekkäästi rakentaneet Trienniumia vuodesta 2007. Tämä oli oikea aika kiihdyttää kehitystämme osana vahvaa omistajaa, jonka kanssa arvomme ja ajatuksemme kohtaavat. Odotan, että pääsemme kehittämään liiketoimintaamme yhdessä,” kommentoi Trienniumgruppenin hallituksen puheenjohtaja Björn Wiktorsson

Trienniumgruppenin liikevaihto oli noin 266 miljoonaa Ruotsin kruunua vuonna 2022 ja se työllistää noin 250 ihmistä. 

Lisätietoja: 

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Alltime Group 
juha.murtopuro@alltime.fi 
+358 40 414 1007 

Antti Kalske, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Alltime Group 
antti.kalske@alltime.fi 
+358 40 569 1534 

Trienniumgruppenin mediakontakti: 

Carl Wiktorsson, toimitusjohtaja, Trienniumgruppen  
carl.wiktorsson@triennium.se  
+46 70 855 49 50 

Alltime lyhyesti: 

Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Noin 600 työntekijäämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa. 

Jaa somessa