Alltime on aloittanut Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenteen kunnossapitourakan

Infrapalvelut

Alltime Infrapalvelut on aloittanut aiemmin syksyllä voittamansa Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy:n kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapitourakan. Urakka käsittää kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapidon kaikilla Helsingin metroasemilla Ruoholahdesta itään. Lisäksi urakkaan kuuluvat Itäkeskuksen, Malmin ja Herttoniemen bussiterminaalit, sekä Vallilassa ja Roihupellossa sijaitsevat bussi-, metro- ja raitiovaunuvarikot. Marraskuuhun 2025 ulottuvan sopimuksen arvo on noin 0.8 miljoonaa euroa vuodessa, ja siihen sisältyy kaksi optiovuotta.

”Halusimme löytää yhden yhteistyökumppanin, joka pystyisi sekä vastaamaan haastavista kunnossapitokohteistamme, että edistämään strategisia tavoitteitamme, kuten laadukasta matkustajakokemusta ja infraomaisuuden kustannustehokasta kehittämistä,” sanoo Toni Åkerfelt, kunnossapitopäällikkö, Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne. ”Valinnassamme painoi myös mm. kaluston ja kierrätyksen ympäristövastuullisuus, sekä sopimuksen toteutus- ja resursointisuunnitelman laatu.”

”Olen innoissani päästessämme osaamisellamme edesauttamaan sujuvaa ja turvallista liikkumista pääkaupungin vilkkaimmissa julkisen liikenteen keskittymissä. Työt ovat käynnistyneet hyvässä yhteistyössä tilaajan kanssa syksyisiä hoitotöitä viimeistellen ja talvikauteen valmistautuen,” kertoo Ville Komulainen, liiketoimintajohtaja, Alltime Infrapalvelut maalla. ”Sopimus vahvistaa asemaamme pääkaupunkiseudulla luotettavana kunnossapidon ulkoistusten kumppanina. Hoidamme ennestään merkittäviä alueurakoita mm. Pohjois-Helsingissä, Kirkkonummella, Vantaalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä.”

Lisätietoja

Antti Kalske, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Alltime Group
antti.kalske@alltime.fi
p. 040 569 1534

Ville Komulainen, liiketoimintajohtaja, Alltime infrapalvelut maalla
ville.komulainen@alltime.fi
p. 040 018 6000


Alltime lyhyesti:

Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Noin 600 työntekijäämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.

Jaa somessa