Alltime on sitoutunut YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteeseen

Alltime Group on liittynyt mukaan Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) Global Compact -yritysvastuualoitteeseen. Määritämme seuraavaksi, mitkä YK:n kestävän kehityksen periaatteista ovat toimintamme ja sidosryhmiemme kannalta olennaisimmat.

Alltime Group on liittynyt mukaan Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) Global Compact -yritysvastuualoitteeseen. Global Compact on maailman johtava yritysvastuualoite, johon yritykset voivat vapaaehtoisesti liittyä sitoutuessaan edistämään vastuullista liiketoimintaa. Tämä sisältää sitoumuksen YK:n kymmeneen ihmisoikeuksiin, työoloihin, ympäristönsuojeluun ja korruptionvastaiseen toimintaan liittyvään periaatteeseen, sekä YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden (Sustainable Development Goals, SDGs) edistämiseen.

”Liittyminen YK:n Global Compact -aloitteeseen on ennen kaikkea viesti sidosryhmillemme sitoutumisestamme yritysvastuuseen kaikilla tasoilla. Vastuullisuus on yksi strategiamme neljästä painopistealueesta ja haluamme kehittyä siinä yhdeksi johtavista toimijoista alallamme. Siksi olemme aloittaneet uuden vaihteen vastuullisuustyössämme, josta tämä on yksi konkreettinen esimerkki,” sanoo Alltime Groupin henkilöstö- ja vastuullisuusjohtaja Jaana Mäntymaa.

Alltime määrittää seuraavaksi, mitkä YK:n kestävän kehityksen periaatteista ovat toimintamme ja sidosryhmiemme kannalta olennaisimmat. Raportoimme edistymisestä ja periaatteiden toteutumisesta vastuullisuusraportissamme.

Lisätietoja

Antti Kalske, markkinointi- ja viestintäjohtaja
antti.kalske@alltime.fi
puh. 040 569 1534

Jaana Mäntymaa, henkilöstö- ja vastuullisuusjohtaja
jaana.mantymaa@alltime.fi 
puh. 0400 719 900

Alltime lyhyesti

Alltime hoitaa kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä, Hangosta Inariin. Alltimen tavoitteena on olla ennakoiva ja välittävä kumppani, joka helpottaa asiakkaiden elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 37 miljoonaa euroa ja se työllisti noin 300 ihmistä. Sen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Alltimen omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.

Jaa somessa