​​​​​​​Alltime ostaa Arkea Oy:n kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoiminnot – ostettavista liiketoiminnoista uusi Länsi-Suomen alueyksikkö 

Alltime Group
Kiinteistöpalvelut
Puhtauspalvelut

Alltime on allekirjoittanut sopimuksen Arkea Oy:n kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoimintojen ostamisesta. Liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa vuodessa. 

Kauppa edellyttää Kuluttaja- ja kilpailuviraston (KKV) hyväksyntää, jonka jälkeen suunniteltu ajankohta kaupan toimeenpanolle on 1.7.2024. Toimeenpanon yhteydessä Arkean kiinteistöpalvelu- ja siivousliiketoiminnat, joissa työskentelee noin 400 henkilöä, siirtyvät osaksi Alltimea muodostaen sen Länsi-Suomen alueyksikön. Alltimella ei ole ennestään toimintaa alueella. 

“Haluan toivottaa uudet asiakkaat sekä alltimelaiset lämpimästi tervetulleeksi. Odotan, että pääsemme yhdessä rakentamaan myös Turun alueella toiminnastamme menestystarinaa,” sanoo Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Alltime Group. ”Valtakunnallisen kattavuuden vahvistaminen Suomessa ja Ruotsissa on tärkeä osa strategiaamme, joka tähtää Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Arkean liiketoiminta istuu erinomaisesti Alltimelle, sillä meillä ei ole ennestään päällekkäistä liiketoimintaa Länsi-Suomessa.” 

”Arkealla on arvostettu asema luotettavana toimijana kiinteistö- ja siivouspalveluissa Turun talousalueella. Uskon, että ketterä ja vahvasti kehittyvä Alltime yhdessä Arkean osaavien työntekijöiden kanssa pystyy kehittämään Arkean liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Haluan myös kiittää kaikkia arkealaisia kuluneista vuosista,” sanoo Pirjo Kankaanranta, vt. toimitusjohtaja, Arkea Oy. 

Liiketoimintakaupan toimeenpanon jälkeen Alltimen henkilöstömäärä yli kaksinkertaistuu Suomessa. Alltime Group työllistää toimeenpanon jälkeen yhteensä noin 1000 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa, ja sen pro forma -liikevaihto on lähes 90 miljoonaa euroa. 

Lisätietoja 

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Alltime Group  
juha.murtopuro@alltime.fi  
p. 040 414 1007 

Pirjo Kankaanranta, vt. toimitusjohtaja, Arkea Oy 
pirjo.kankaanranta@arkea.fi  
p. 040 5875 950 

Alltime lyhyesti:  

Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Noin 1000 työntekijäämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa. 

Jaa somessa