Alltime vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudun kiinteistöpalveluissa kahdella yrityskaupalla

Alltime Group
Kiinteistöpalvelut
Alltime vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudun kiinteistöpalveluissa hankkimalla R. Asikainen Oy:n ja Kiinteistöpalvelu J. Partanen Oy:n kiinteistöpalveluliiketoiminnat.

Alltime vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudun kiinteistöpalveluissa hankkimalla R. Asikainen Oy:n ja Kiinteistöpalvelu J. Partanen Oy:n kiinteistöpalveluliiketoiminnat. Hankittavien liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 2.3 miljoonaa euroa vuonna 2021 ja niissä työskentelee yhteensä 17 henkilöä, jotka siirtyvät kauppojen myötä osaksi Alltime Kiinteistöpalveluja. R. Asikainen Oy:n toiminta on keskittynyt erityisesti Itä-Helsingin alueelle, kun taas J. Partanen Oy:n kohteet painottuvat Espooseen ja Helsingin keskustaan.

”On hienoa päästä toivottamaan tervetulleeksi uusia osaajia joukkoomme, jotka täydentävät erinomaisesti Alltime Kiinteistöpalveluiden paikallista tuotantokykyä pääkaupunkiseudulla,” kommentoi Alltime Groupin toimitusjohtaja Juha Murtopuro. ”Samalla yritysostot tukevat kasvutarinaamme. Tavoitteemme on rakentaa Alltimesta johtava valtakunnallinen ja Pohjoismainen rakennetun elinympäristön kunnossapitäjä. Tähän pyrimme kehittämällä omaa toimintaamme, vahvalla orgaanisella kasvulla ja yritysostojen kautta.” 

“Asiakkaiden kannalta näen tämän positiivisena muutoksena, sillä osaava henkilökuntamme jatkaa, samalla kun Alltime tuo uusia mahdollisuuksia kehittää toimintaa,” sanoo R. Asikainen Oy:n toimitusjohtaja Aimo Skantz. ”Olemme pyrkineet olemaan aina suoraselkäisiä ja sanojemme mittaisia. Minulle oli tärkeää löytää nämä arvot jakava kumppani, ja siksi olenkin tyytyväinen juuri Alltimen tullessa jatkamaan toimintaamme,” kommentoi puolestaan Kiinteistöpalvelu J. Partanen Oy:n toimitusjohtaja Jari Partanen.

Lisätietoja:

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Alltime Group
juha.murtopuro@alltime.fi
puh. 040 414 1007

Antti Kalske, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Alltime Group
antti.kalske@alltime.fi
puh. 040 569 1534 

Alltime lyhyesti:

Alltime Kiinteistöpalvelut on osa Alltime Group -konsernia. Me hoidamme kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infran kunnossapidon maalla ja vesillä, Helsingistä Tunturi-Lappiin. Toimimme ennakoivana ja luotettavana kumppanina asiakkaillemme, jotta ihmisten arki elinympäristöissämme olisi sujuvaa ja turvallista. Alltime Groupin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 31 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 300 ihmistä. Visionamme on kasvaa Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Alltimen omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB-Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.

Jaa somessa