Alltime voitti Kirkkonummen kunnossapidon aluehoitourakan

Infrapalvelut
Alltime Infrapalvelut on voittanut Kirkkonummen aluehoitourakan 1, joka käsittää Masalan, Sundetin, Sarvvikin, Veikkolan ja Keski-Kirkkonummen alueet. Urakka-aika on 1.11.2023-31.10.2026 ja sen kokonaisarvo on noin 2 miljoonaa euroa.

Alltime Infrapalvelut on voittanut Kirkkonummen aluehoitourakan 1, joka käsittää Masalan, Sundetin, Sarvvikin, Veikkolan ja Keski-Kirkkonummen alueet. Urakka-aika on 1.11.2023-31.10.2026 ja sen kokonaisarvo on noin 2 miljoonaa euroa. Urakkaan kuuluu katualueiden, katuvihreän ja viheralueiden, sekä kiinteistöjen piha-alueiden ja lähiliikuntapaikkojen hoito- ja puhtaanapitotyöt.

”Kunnossapidon tavoitteena on pitää liikennöitävät väylät tyydyttävässä ja liikenneturvallisuuden edellyttämässä kunnossa, huomioiden talvihoidossa erilaisten käyttäjien tarpeet. Tämä vaatii suunnittelua ja ammattiaitoa, jotta työt osataan tehdä oikea-aikaisesti sekä tehokkaasti,” kommentoi Annika Selart, kunnossapitopäällikkö, Kirkkonummen kunta. ”Kirkkonummen kunta kannustaa kumppaneitamme tuomaan esille kestävää toimintaa tukevia mahdollisuuksia jatkuvan parantamisen periaatteella. Aluehoitourakassa on otettu huomioon työkoneiden päästövaatimukset sekä ympäristösuunnitelma.”

”Kiitos Kirkkonummen kunnalle luottamuksesta. Aloitamme työt marraskuun alussa, ja olemme valmistautuneet intensiivisesti ollaksemme heti valmiita talvikauteen. Haluamme edistää kirkkonummelaisten arkea sujuvalla ja turvallisella liikkumisella, sekä miellyttävillä elinympäristöillä heti alusta alkaen,” sanoo Ville Komulainen, liiketoimintajohtaja, Alltime Infrapalvelut maalla.

Lisätietoja

Antti Kalske, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Alltime Group
antti.kalske@alltime.fi
p. 0405691534

Ville Komulainen, liiketoimintajohtaja, Alltime infrapalvelut maalla
ville.komulainen@alltime.fi
p. 0400186000

Alltime lyhyesti:

Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Noin 600 työntekijäämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.

Jaa somessa