Alltime voitti Perämeren ja Saimaan vesiväylien hoitourakat – nousee markkinajohtajaksi vesiväylien kunnossapidossa

Alltime Group
Infrapalvelut
Alltime on voittanut kaksi merkittävää vesiväylien hoitourakkaa, kun sille myönnettiin Väyläviraston kilpailutuksissa sekä Perämeren, että Saimaan väylänhoito. Sopimusten myötä Alltime nousee alan markkinajohtajaksi, jolla on nyt kunnossapidossaan noin 20 000 merenkulun turvalaitetta Suomessa.

Alltime on voittanut kaksi merkittävää vesiväylien hoitourakkaa, kun sille myönnettiin Väyläviraston kilpailutuksissa sekä Perämeren, että Saimaan väylänhoito.

Perämeren väylänhoidon urakan arvo on noin 1 ja Saimaan noin 1.3 miljoonaa euroa vuodessa. Kumpikin urakka alkaa 1.8.2024 ja niiden kesto on 5 vuotta. Sopimusten myötä Alltime nousee alan markkinajohtajaksi, jolla on nyt kunnossapidossaan noin 20 000 merenkulun turvalaitetta Suomessa.

”Kiitos Väylävirastolle luottamuksesta ja pitkään jatkuneesta hyvästä yhteistyöstä. On meille kunnia-asia olla edistämässä turvallista vesiliikennettä pitämällä huolta lähes 75% Suomen merenkulun turvalaitteista,” sanoo Antti Sappinen, liiketoimintajohtaja, Alltime infrapalvelut vesillä. ”Olemme vuosia tavoitelleet markkinajohtajan asemaa pitkäjänteisellä työllä ja laatuun panostamalla. Tämä on meille hieno onnistuminen ja etappi osana kasvustrategiaamme.”

Lisätietoja:

Antti Sappinen, liiketoimintajohtaja, Alltime infrapalvelut vesillä
antti.sappinen@alltime.fi
puh. 040 055 7548

Antti Kalske, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Alltime Group
antti.kalske@alltime.fi
puh. 040 569 1534

Alltime lyhyesti:

Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Noin 600 työntekijäämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.

Jaa somessa