Ilkka Kortelainen vahvistamaan Alltime-konsernin hallitusta

Alltime Group
Kevään varsinainen yhtiökokous täydensi Alltime-konsernin hallitusta nimittämällä Ilkka Kortelaisen hallituksen jäseneksi 28.4.2022 alkaen.

Kevään varsinainen yhtiökokous täydensi Alltime-konsernin hallitusta nimittämällä Ilkka Kortelaisen hallituksen jäseneksi 28.4.2022 alkaen. Ilkalla on vahva kokemus liiketoimintojen johtamisesta NCC-konsernissa, jossa hän työskenteli yli 18 vuotta. Yksi hänen vastuualueitaan oli Pohjoismaisen tienhoito divisioonan liiketoiminta, joka on myös Alltime-konsernin ydinliiketoimintaa.

”Toivotan Ilkan tervetulleeksi Alltimen hallitukseen ja odotan innostuneena yhteistyötä Ilkan kanssa juuri alkaneelle Alltime-konsernin kansainväliselle kasvumatkalle”, sanoo Alltimen hallituksen puheenjohtaja Kimmo Vanne. ”Alltimen tavoitteena on olla Pohjoismaiden johtava rakennetun elinympäristön kunnossapitäjä ja Ilkan kokemus tukee tätä kasvutarinaa erinomaisesti”, hän jatkaa.

”Kiitos omistajille luottamuksesta ja innostuneena lähden mukaan kehittämään Alltimea,” kommentoi Ilkka Kortelainen nimitystä.

Alltimen omistajina toimivat yhtiön perustaja Jussi Tuohino sekä kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot. Alltimen hallituksen puheenjohtajana toimii MB Rahastojen partneri Kimmo Vanne. Muut hallituksen jäsenet ovat Alltimen perustaja ja yrittäjä Jussi Tuohino, MB Rahastojen partneri Jussi Salminen sekä nyt nimitetty Ilkka Kortelainen.

Jaa somessa