Järvenpään kaupunki jatkaa alueurakkasopimusta Alltimen kanssa vuoteen 2025

Infrapalvelut
Järvenpään kaupinki päätti jatkaa alueurakkaa Alltimen kanssa

Järvenpään kaupunki on päättänyt käyttää toisen optiovuotensa alueurakasta Alltimen kanssa, minkä myötä sopimus ulottuu nyt lokakuuhun 2025. Alueurakkasopimukseen kuului mahdollisuus kahdesta optiovuodesta, joista ensimmäisen optiovuoden (1.10.2023-30.9.2024) käytöstä päätettiin syyskuussa 2022 ja toisen optiovuoden (1.10.2024-30.9.2025) käytöstä syyskuussa 2023. Sopimuksen arvo on noin 4 miljoonaa euroa vuodessa. Järvenpään alueurakkaan kuuluu mm. kaupungin katujen, viher- ja muiden ulkoalueiden kunnossapitoa.

”Kiitos kaupungille hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja luottamuksesta, sekä tietenkin ennen kaikkea alueurakan työntekijöillemme hyvästä työstä. Merkittävänä paikallisena toimijana meille on perustehtävämme ohella ollut tärkeää olla aidosti osa paikallista yhteisöä, minkä vuoksi olemme mm. tukeneet mm. junioriurheilua ja mahdollistaneet paikallisille nuorille merkittävästi kesätyömahdollisuuksia. Olen innoissani päästessämme jatkossakin edistämään sujuvaa ja turvallista arkea kaupunkilaisille hoitamalla tärkeitä elinympäristöjämme,” sanoo Ville Komulainen, liiketoimintajohtaja, Alltime Infrapalvelut maalla.

Lisätietoja:

Antti Kalske, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Alltime Group 
antti.kalske@alltime.fi
puh. 040 569 1534

Ville Komulainen, liiketoimintajohtaja, Alltime Infrapalvelut maalla
ville.komulainen@alltime.fi
puh. 040 018 6000

Alltime lyhyesti:

Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Noin 600 työntekijäämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa. 

Jaa somessa