Alltimen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Juha Murtopuro

Alltime Group
Alltime Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 3.1.2022 Juha Murtopuro (KTM). Murtopuro on toiminut toimitusjohtajan tehtävissä aina vuodesta 2005 saakka ja viimeisimmin hän toimi AVARN Security Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2016–2021.

Alltime Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 3.1.2022 Juha Murtopuro (KTM). Murtopuro on toiminut toimitusjohtajan tehtävissä aina vuodesta 2005 saakka ja viimeisimmin hän toimi AVARN Security Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2016–2021.

Alltime hakee tulevilta vuosilta edelleen voimakasta kasvua ja myös kansainvälistyminen on tavoitteena. Kasvun ja kansainvälistymisen luotsaajaksi valittu Juha Murtopuro tulee vastaamaan yhtiön kokonaisvaltaisesta toiminnasta ja johtaa Alltimea kohti yhteisiä kasvutavoitteita. Murtopurolla on vahva kokemus erilaisista johtotehtävistä, yritys- ja toimialajärjestelyistä sekä kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Alltimen määräaikaisena toimitusjohtajana toiminut Ville Komulainen siirtyy takaisin vastaamaan infran kunnossapidon liiketoiminnasta alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti. Muiden tytäryhtiöiden toimitusjohtajat ja konsernin johtoryhmä jatkavat myös normaalisti toimintaansa.

”Olen todella innoissani saadessamme Juhan luotsaamaan Alltimen seuraavaan kasvuvaiheeseen. Juhan vahva kokemus sekä palveluliiketoiminnan johtamisesta että kansainvälisestä liiketoiminnasta sopivat hyvin Alltimen tulevien vuosien tavoitteisiin. Lisäksi meille oli tärkeää, että Juhan toimintatapa sopii erinomaisesti yhteen Alltimen suoraselkäisen ja ihmisläheisen toimintamallin kanssa”, toteaa partneri Kimmo Vanne MB Rahastoista.

Lisätietoja:
Kimmo Vanne
Partneri, MB Rahastot
040 552 8398 tai kimmo.vanne@mb.fi

Alltime lyhyesti
Alltime on vuonna 1996 perustettu valtakunnallinen, mutta samalla paikallinen kiinteistöhuolto- ja infrapalveluyritys. Toimimalla lähellä asiakasta varmistamme sen, että meidät tavoittaa aina helposti ja nopeasti. Vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Olemme tunnettuja suoraselkäisestä työskentelytavastamme ja siitä, että pidämme aina antamamme lupaukset. Suhtaudumme työhömme suurella ammattiylpeydellä ja laitamme itsemme aina sataprosenttisesti likoon. Kun kohtaat meidät, kohtaat tutut ja turvalliset, hymyilevät kasvot. Ihmisen, joka on aina valmis auttamaan. www.alltime.fi

MB Rahastot lyhyesti
MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0.5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi yli 40 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi

Jaa somessa