Oulu | Kiinteistöhuolto ja siivouspalvelut

Alltime on ylpeästi Oulun seudulta ponnistanut huoltoyhtiö, ja päätoimistomme sijaitsee edelleenkin täällä. Huoltoyhtiö on tosin nykyisin ehkäpä turhan suppea kuvaus: kiinteistöpalvelut, siivouspalvelut, katujen kunnossapito ja vesiväylät kuuluvat kaikki palvelutarjontaamme. Väänäsen Harrin ja Kyllösen Nooran tiimit varmistavat, että siivouspalvelut ja kiinteistöhuolto Oulu-Haukipudas -alueella hoituvat tekemisen meiningillä ja hymy huulilla. Muistakin Oulun lähikunnista kannattaa kysäistä tarjouksia, esimerkiksi Raahe on myös ydinaluettamme. Asukkaiden avaintenluovutukset hoidamme hyvien liikenneyhteyksien varrelta Paulaharjuntien toimistoltamme käsin.

Huoltoyhtiö Alltimen Oulun kiinteistöhuolto ja siivouspalvelut sijaitsevat Paulaharjuntiellä
Huoltoyhtiö Alltimen Oulun kiinteistöhuolto ja siivouspalvelut sijaitsevat Paulaharjuntiellä

Ota yhteyttä

Akuutti asia? Soita, me hoidamme.

Asiakaspalvelu ja 24/7 päivystysnumero

010 583 3000
toimisto@alltime.fi (ark. 7-15)

Kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puh
+ 16,69 snt/min (sis. alv. 24 %), ulkomailta soitettaessa paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Alltime kiinteistöpalvelut Oulussa

Päätoimisto ja avaintenluovutukset

Alltime Kiinteistöpalvelut
Paulaharjuntie 20 B
90530 Oulu

Iinatti

Pirttilammentie 30
90420 Oulu

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Yhteyshenkilöt – Kiinteistöhuolto Oulu

Harri Väänänen
Aluepäällikkö, Oulu ja Rovaniemi
harri.vaananen@alltime.fi
Miika Mujunen
Työnjohtaja, Oulu
miika.mujunen@alltime.fi
Kimmo Lehtola
Työnjohtaja, Oulu
kimmo.lehtola@alltime.fi
Marko Hietikko
Työnjohtaja, Oulu
marko.hietikko@alltime.fi

Yhteyshenkilöt – Siivouspalvelut Oulu

Noora Kyllönen
Palveluesihenkilö, Oulu, Rovaniemi ja Raahe
noora.kyllonen@alltime.fi

Kiinteistöhuolto tai siivouspalvelut kilpailutuksessa?

Pyydä tarjous – kilpailuta huoltoyhtiö

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pohjoisesta maailmalle ponnistanut Alltime

Kiinteistöhuolto Oulusta – ja nykyään paljon muutakin

Alltime on vahvasti oululaislähtöinen yritys, ja päätoimistomme on tänä päivänäkin Oulun Välivainiossa. Parhaiten meidät tunnetaan Oulussa kiinteistöhuollosta, mutta tarjoamme nykyään kaikki yrityksen tai taloyhtiön kiinteistöpalveluista taloyhtiöiden siivouspalveluista alkaen. Olemme myös voimakkaasti kehittäneet toimintaamme esimerkiksi aikaamme kiinteistösi tuntemiseen vapauttavilla digiratkaisuilla. Toimintamme kulmakivenä on kuitenkin edelleen osaavat ihmisemme, ketterä asenteemme ja toimeen tarttuva meininkimme – me hoidamme tämän.

Oulun tiimimme koostuu pitkän linjan kiinteistöpalvelujen osaajista aluepäällikkö Harri Väänäsen johdolla. Siivouspalvelujen asiantuntijanamme toimii palveluesihenkilö Noora Kyllönen, jonka porukka vastaa siitä, että pinnat kiiltävät halutulla tasolla. Tarjoamme erityisesti rappusiivouksia ja siivouspalveluita yrityksille Oulussa. Mikäli haluat tarjouksen sekä kiinteistöhuollosta, että siivouspalveluista, voit joko jättää tarjouspyynnön tai olla yhteyksissä Harriin. Haluamme olla helposti tavoitettavissa omilla kasvoillamme, aina vain puhelinsoiton päässä.

Oulussa, kuten muuallakin, toimintamalliimme kuuluu oma nimetty kiinteistönhoitaja jokaiselle kohteelle. Näin varmistamme, että kiinteistön erityispiirteet tulevat varmasti tutuiksi ja asiakkaamme saavat henkilökohtaisempaa palvelua. Asiakaspalvelutiimimme sijaitsee sekin Oulun toimistollamme ja tuntee niin kaupungin kuin asiakkaidemme haasteet kuin omat taskunsa. Mikäli etsit siis taloyhtiöllesi huoltoyhtiötä, rappusiivousta tai yrityksellesi täyden palvelun huoltopalvelua, ole meihin yhteyksissä!