Siivouspalvelut Raahe ja Pyhäjoki

Siivouspalvelut Raahe-Pyhäjoki alueella. Alltime on Pohjois-Pohjanmaalta ponnistava, nykyään valtakunnallinen kiinteistö- ja siivouspalvelujen osaaja. Me hoidamme siivouspalvelut Raahen alueella paikallisesti, tehokkaasti ja todennetusti laadukkaasti: siitä meillä on osoituksena esimerkiksi ISO- ja Parasta puhtautta -sertifikaatit, sekä lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. Jos sinulla on etsinnässä esimerkiksi toimistosiivous, siivouspalvelut yrityksille, teollisuussiivous tai rappusiivous taloyhtiölle, nykäise paikallista asintuntijaamme Janea hihasta ja pyydä tarjous!

Alltimen siivouspalvelut Raahe, Kalajoki ja Pyhäjoki alueella
Alltimen siivouspalvelut Raahe, Kalajoki ja Pyhäjoki alueella

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Yhteyshenkilöt – Siivouspalvelut Raahe ja Pyhäjoki

Jane Grauberg
Palveluohjaaja, Raahe
jane.grauberg@alltime.fi
Noora Kyllönen
Palveluesihenkilö, Oulu, Rovaniemi ja Raahe
noora.kyllonen@alltime.fi

Siivouspalvelut kilpailutuksessa? Selvitä hinta!

Pyydä tarjous – Kilpailuta siivouspalvelut

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Siivouspalvelut Raahen alueella pitkällä kokemuksella

Tyytyväiset asiakkaat ja siivousta moneen lähtöön

Alltime Puhtauspalvelut on palvellut erilaisia asiakkaita jo vuosia erityisesti Pohjois-Pohjanmaan alueella ja Lapissa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi isot kaivosyritykset, joiden erittäin vaativissa olosuhteissa olemme hioneet prosessejamme ja osaamistamme. Samoin toimistosiivous, taloyhtiöiden rappusiivous ja räätälöidyt siivouspalvelut yrityksille ovat ydinosaamistamme, joita kaikkia tarjoamme myös Raahe-Pyhäjoki seudulla. Meillä on korkea asiakastyytyväisyys siivouspalveluissa (NPS 37), sekä useita sertifikaatteja osoituksena laadustamme: ISO 9001 (laatu), ISO 14001 (ympäristö), ISO 45001 (työterveys- ja turvallisuus) ja siivousalan oma Parasta puhtautta -diplomi.

Tällä hetkellä keskitymme Raahen alueella siivouspalveluihin, mutta Alltimen palvelurepertuaariin kuuluu myös muut kiinteistöpalvelut ja kiinteistöhuolto. Vaikka emme tällä hetkellä Raahessa kiinteistöpalveluja tarjoakaan, voit kysyä halutessasi meiltä myös niistä. Riittävän suureen kohteeseen pystymme mahdollisesti tarjoamaan kokonaisvaltaisen kiinteistön ylläpidon, johon kuuluu kaikki siivouspalveluista kiinteistöhuoltoon ja ulkoalueiden kunnossapitoon. Voit tutustua lisää toimintatapoihimme ja siivouspalveluihimme täältä.