Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Alltimen ja Arkea Oy:n liiketoimintakaupan 

Alltime Group
Kiinteistöpalvelut
Puhtauspalvelut

Alltime tiedotti 26.4.2024 sopineensa Arkea Oy:n kiinteistö-​ ja siivouspalveluliiketoimintojen ostamisesta. Liiketoimintakauppa edellytti Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) hyväksynnän. KKV on tiedottanut 6.5.2024 hyväksyneensä liiketoimintakaupan, jonka täytäntöönpanopäivä on 1.7.2024. Tällöin Arkealta siirtyvät liiketoiminnot liittyvät osaksi Alltimea ja muodostavat sen Länsi-Suomen alueyksikön. Alltime pystyy siten heinäkuusta alkaen palvelemaan asiakkaita myös Turun alueella kiinteistö- ja siivouspalveluissa. 

”Olen tyytyväinen KKV:n nopeasta hyväksymispäätöksestä. Sen myötä pääsemme konkreettisemmin suunnittelemaan Arkealta siirtyvän henkilöstön liittymistä osaksi Alltimea,” sanoo Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Alltime Group. ”Arkealta siirtyvillä on tärkeä rooli jalansijamme rakentamisessa ja kasvattamisessa Länsi-Suomessa. Alltimella on useita valtakunnallisesti toimivia asiakkaita, joita pystymme jatkossa palvelemaan laadukkaasti myös Turun alueella.” 

”On hienoa, että hyväksyntä liiketoimintakaupalle saatiin näin nopeasti. Tämä helpottaa asiasta viestintää henkilöstölle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Muutostilanteessa on tärkeää, että siirtyvä henkilöstö saa mahdollisimman paljon tietoa muutokseen liittyvistä asioista ja sen vaikutuksista omaan työhön,” sanoo Pirjo Kankaanranta, vt. toimitusjohtaja, Arkea Oy. 

Lue lisää liiketoimintakaupasta aiemmasta tiedotteesta: 
​​​​​​​Alltime ostaa Arkea Oy:n kiinteistö-​ ja siivouspalveluliiketoiminnot – ostettavista liiketoiminnoista uusi Länsi-​Suomen alueyksikkö https://alltime.fi/alltime-ostaa-arkea-oyn-kiinteisto-ja-siivouspalveluliiketoiminnot  

Lisätietoja  

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Alltime Group 
juha.murtopuro@alltime.fi 
p. 040 414 1007  

Pirjo Kankaanranta, vt. toimitusjohtaja, Arkea Oy  
pirjo.kankaanranta@arkea.fi  
p. 040 5875 950  

Alltime lyhyesti:   

Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Noin 1 000 työntekijäämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.  

Jaa somessa