Rovaniemeltä hankintapäätös katujen kunnossapidosta – valitsi Alltimen jatkamaan vuoteen 2029

Alltime Group
Rovaniemen kaupunki on tehnyt hankintapäätöksen katujen kunnossapidosta vuosille 2024-2029 ja valinnut Alltimen pääurakoitsijaksi alueurakkaan. Hankintapäätöksen arvo on noin 3.6 miljoonaa euroa vuodessa ja se varmistuu lopullisesti valitusajan ja sopimusneuvottelujen päätyttyä.

Rovaniemen kaupunki on tehnyt hankintapäätöksen katujen kunnossapidosta vuosille 2024-2029 ja valinnut Alltimen pääurakoitsijaksi alueurakkaan. Hankintapäätöksen arvo on noin 3.6 miljoonaa euroa vuodessa ja se varmistuu lopullisesti valitusajan ja sopimusneuvottelujen päätyttyä. Tarjoukseen kuuluu myös optio kiinteistöjen liittymien auraamisesta. Alltime on huolehtinut Rovaniemen katujen kunnossapidosta myös päättyvän, 2019 alkaneen alueurakan aikana.

”Olen erittäin tyytyväinen päästessämme jatkamaan sujuvaa yhteistyötämme Rovaniemen kaupungin kanssa. Olemme sitoutuneet jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja uskon, että meillä on edellisten viiden vuoden kokemusten pohjalta erinomainen lähtökohta vastata kaupungin laatuodotuksiin,” sanoo Ville Komulainen, liiketoimintajohtaja, Alltime Infrapalvelut maalla. ”Samalla tämä on hieno uutinen infrapalvelujen työntekijöillemme Rovaniemellä, jotka ovat olleet mahdollistamassa kaupunkilaisten sujuvaa ja turvallista liikkumista.”

Alltime on mukana myös Rovaniemen puistojen sekä virkistys- ja liikunta-alueiden kunnossapidon alueurakan kilpailutuksessa, josta ei ole vielä tehty hankintapäätöstä.

Lisätietoja

Antti Kalske, markkinointi-​ ja viestintäjohtaja, Alltime Group
antti.kalske@alltime.fi
p. 040 569 1534

Ville Komulainen, liiketoimintajohtaja, Alltime infrapalvelut maalla
ville.komulainen@alltime.fi
p. 040 018 6000

Alltime lyhyesti:

Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Noin 600 työntekijäämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.

Jaa somessa