Kiinteistöhuolto Helsinki

Stadin kiinteistöhuollon tukikohtamme sijaitsee Viikin Hernepellokujalla, mistä käsin hoidamme myös asukkaiden avaintenluovutuksia Helsingissä. Alltimen Helsingin kiinteistöhuolto palvelee sekä taloyhtiöitä, että yrityksiä kaikissa kiinteistöpalveluissa. Pyydä meiltä tarjous, jos mietit huoltoyhtiön kilpailuttamista!

Alltimen kiinteistöhuolto Helsinki hoitaa mm. Herttoniemi, Itäkeskus, Vuosaari- Viikki, Malmi ja Kulosaari -alueet
Alltimen kiinteistöhuolto Helsinki hoitaa mm. Herttoniemi, Itäkeskus, Vuosaari- Viikki, Malmi ja Kulosaari -alueet

Akuutti asia? Soita, me hoidamme.

Asiakaspalvelu ja 24/7 päivystys

010 583 7070
helsinki@alltime.fi

Kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puh +16,69 snt/min (sis. alv. 24 %), ulkomailta soitettaessa paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Helsingin kiinteistöhuollon avaintenluovutukset

Alltime Kiinteistöpalvelut
Hernepellonkuja 11 
00560 Helsinki

Palautetta kaupungin kunnossapidosta?

Teemme myös Helsingin kaupungille alueurakointia Suutarilassa. Tähän liittyvät palautteet löytävät oikeaan paikkaan alla olevan linkin kautta.

Sinua palvelevat

Helsingin Kiinteistöhuollon työnjohtajat

Hannes Komulainen
Työnjohtaja, HDL:n kohteet
hannes.komulainen@alltime.fi
Rami Eriksson
Työnjohtaja, Helsinki
rami.eriksson@alltime.fi
Aaro Jaakkola
Työnjohtaja, Kiinteistöpalvelu Aria
aaro.jaakkola@alltime.fi

Me hoidamme kiinteistöhuollon Helsingissä

Pyydä tarjous

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiinteistöhuollon osaajat Stadissa

Huoltoyhtiö kotikulmillasi

Kiinteistöhuolto toimii usein silloin parhaiten, kun valitaan lähellä kiinteistöä toimiva huoltoyhtiö. Alltimen kiinteistöpalvelut Helsingissä sijoittuvatkin optimaalisesti suurelle osaa pääkaupunkia. Entisen erityisesti Herttoniemen alueelle keskittyneen Kiinteistöpalvelu R. Asikaisen oston myötä saimme laajennettua Helsingin palveluverkostoamme, erityisesti Itä-Helsingin alueella. Esimerkiksi Viikki, Kivikko, Kulosaari, Itäkeskus, Vuosaari, Aurinkolahti, Mellunmäki ja Myllypuro ovatkin avainalueitamme, joihin meiltä löytyy läheltä paikalliset osaajat. Myös avaintenluovutukset asukkaille tapahtuvat Viikin toimistollamme.

Pohjois-Helsinkiin ja Vantaalle keskittynyt Kiinteistöpalvelu Aria puolestaan liittyi osaksi Alltimea kesällä 2023. Arian henkilöstö ja tukikohdat mahdollistavat paikallisen ja nopean vasteajan palvelun esimerkiksi Maunulan, Pakilan, Tuomarinkylän, Puistolan ja Tapanilan seudulla. Nämä yritysostot täydentävät erinomaisesti Alltimen olemassa olevaa jalansijaa Helsingissä ja takaavat, että kiinteistönhoitajat ja kalustomme ovat aivan kotikulmilla lähes kaikissa kaupunginosissa.

Palvelumme laatu ja nopeus perustuukin vahvasti paikallisuuteen, jota tukee digitaalisten ratkaisujen ja automaation mukanaan tuoma tehokkuus. Tavoitteemme on, että kiinteistönhoitajamme voivat käyttää enemmän aikaa kiinteistösi hoitamiseen ja vähemmän aikaa manuaaliseen raportointiin ja paperinpyörittelyyn. Jokainen kohteemme saa oman, nimetyn kiinteistönhoitajan, joka oppii aidosti tuntemaan kiinteistön erityispiirteet ja asukastarpeet.

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla koko kiinteistöpalveluiden palveluvalikoimaa: kauttamme saat kaiken ulkoalueiden kunnossapidosta ja lumitöistä aina tekniseen kiinteistöhuoltoon, LVIS-töihin ja rappusiivoukseen. Kiinteistöpalvelujen lisäksi vastaamme Helsingin kaupungin ulkoalueiden kunnossapidon alueurakasta Suutarilassa. Alueurakoiden myötä meillä on tavallista järeämpi kalustokanta käytettävissä sekä osaamista ja toimivia prosesseja kelivaihteluiden tuomista haasteista.

Kuuluuko kotiosoitteesi nopean vasteajan palveluidemme toiminta-alueeseen? Selvitä asia kätevästi alta tai ole suoraan yhteyksissä työnjohtajiimme.