Sähkötyöt, putkityöt ja LVI-asennus

Arjen sähkötyöt, LVI-asennukset ja tekninen kiinteistöhuolto hoituvat kätevästi oman huoltoyhtiön kautta. Huoltamissamme kohteissa asukkaat voivat tehdä suoraan huoltopyynnön. Jos et vielä ole asiakkaanamme, ota yhteyttä ja kysy meiltä kilpailukykyistä tarjousta. Meillä on laaja verkosto omia, koulutettuja asentajia sekä hyväksi havaittuja paikallisia yhteistyökumppaneita, joilta löytyy tarvittava osaaminen, kokemus ja koulutus suorittaa työt turvallisesti.

Alltimen putkimies hoitaa sähkötyöt, LVI-asennukset ja muun kiinteistöhuollon
Alltimen putkimies hoitaa sähkötyöt, LVI-asennukset ja muun kiinteistöhuollon

LVI-asennukset ja putkityöt

Pidämme kotisi talotekniikan toimintakunnossa, oli kyse lämminvesivaraajan vaihdosta tai ilmastoinnin huollosta. Kauttamme luonnistuu myös vaikkapa pesukoneiden liitännät tai WC-tilojen ja kylpyhuoneen asennustyöt tehokkaasti ja turvallisesti. Kotivakuutuksen voimassaolo yleensä edellyttääkin, että kodinkoneiden LVI-asennuksen on suorittanut alan ammattilainen.

Sähkötyöt

Sähkömies haussa? Useimpia sähköasennuksia saa turvallisuussyistä suorittaa vain riittävät oikeudet ja osaamisen omaava sähköalan ammattilainen. Meiltä saat ammattimaisen sähkötöiden tekijän hoitamaan isommat muutostyöt – tai halutessasi vaikka asentamaan valaisimen. Oli tarpeesi sitten suuri tai pieni, hoidamme ammattitaidolla mm. 

  • Pistorasioiden ja valokytkinten asennukset
  • Saunan kiukaiden vaihdot 
  • Keittiön sähkötyöt, esimerkiksi lieden asennus 
  • Laajemmat sähkömuutostyöt  
  • Valaisinten asennus sisä- ja ulkokäyttöön 

Tekninen kiinteistöhuolto

Kiinteistötekniikan ylläpitoon kuuluu erilaisten teknisten järjestelmien valvonta ja huolto. Usein ammattilainen pystyy myös tekemään merkittäviäkin energiasäästöjä esimerkiksi lämpötilan ja käyttöveden virtauksien säädöillä. Kysy meiltä myös teknisen kiinteistöhuollon palveluja!

Viemärin avaukset

Vetääkö viemäri huonosti tai on jopa kokonaan tukossa? Viemärin avaukset ovat yksi yleisimpiä meille tulevia huoltopyyntöjä, eikä huonosti vetävän viemärin kannatakaan antaa haitata arkea. Jos tukos haittaa elämää, saa ammattilaisiltamme nopeasti apua ongelmaan. Tee huoltopyyntö, niin paikallinen kiinteistönhoitajamme hoitaa ongelman pois päiväjärjestyksestä. 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Paikalliset huoltotiimit

Pyydä tarjous

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.