Ulkoalueiden kunnossapito ja talvihuolto

Asuinviihtyvyys ja -turvallisuus lähtee alkaa jo kiinteistön ulkoalueelta. Kiinteistöhuollon asiakkaidemme lisäksi myös useat kaupungit ja kunnat ovat luottaneet ulkoalueiden kunnossapitonsa käsiimme. Meiltä löytyy siis laajaa osaamista ja kokemusta korkean vaatimustason ulkotöistä Helsingistä Rovaniemelle. Jos haluat kilpailuttaa huoltoyhtiösi tai tarjouksen vaikkapa pelkästä pihan viherhoidosta tai talvihuollosta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lumen auraus ja muu talvihuolto, viherhoito ja graffitinpoisto kuuluvat huoltoyhtiön osaamiseen
Lumen auraus ja muu talvihuolto, viherhoito ja graffitinpoisto kuuluvat huoltoyhtiön osaamiseen

Talvihuolto ja lumenauraus

Toimintamallissamme jokaisella kohteella on oma paikallinen kiinteistönhoitaja, jolloin kalusto ja työntekijät ovat lähellä kohteita lumimyräkän sattuessa tai talviliukkaiden iskiessä päälle. Toisaalta meiltä löytyy resursseja ja kalustoreserviä kovempiinkin myräköihin. Lumenauraus, hiekoitus ja muu liukkaudentorjunta kuuluu talvihoitoomme.

Talvihuolto kuten hiekoitus ja lumen auraus hoituu helposti huoltoyhtiön kautta
Hoidamme viherpalvelut, nurmikon leikkuut ja pensasistutukset

Viherpalvelut ja leikkivälineiden asennus

Alltimen viherhoidon ammattilaisilta onnistuu paitsi nurmikonleikkuu, myös pensasistutuksesta oksien trimmaukset ja muut viherpalvelut. Tai pyydä meiltä vaikka suunnitelma koko pihan perusparannuksesta! Keinujen, kiipeilytelineiden, hiekkalaatikoiden ja muiden kiinteiden leikkivälineiden turvatarkastus puolestaan varmistaa, että voit päästää lapsesi hyvillä mielin pihalle nauttimaan leikeistä. Toimivat leikkivälineet ennaltaehkäisevät turhien tapaturmien syntyä, ja oikein ylläpidetyt turvahiekat tarjoavat suojaa sellaisen sattuessa.

Graffitinpoisto

Sotkettiinko julkisivu graffititöhryillä? Kiinteistönhoitajiltamme löytyy tarvittavat kikat ja välineet graffitin poistoon seinäpinnoilta. Jos ongelmaa halutaan ehkäistä, graffitisuojaus auttaa suojelemaan seinää ja helpottaa poistoa myöhemmin. Meiltä saat molemmat, kysy tarjousta!

Aina valmiina graffitin poistoon

Paikallisen tiimisi yhteystiedot

Ota yhteyttä

Tai täytä lomake

Pyydä tarjous

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.