Toimistosiivous ja teollisuussiivous yrityksille

Asiakkaan tarpeisiin pohjautuva toimintamallimme sopii erityisen hyvin yrityksille, joissa siivouspalveluilla on tärkeä rooli liiketoiminnallisten tavoitteiden tukemisessa. Toimistosiivous, teollisuussiivous ja muut siivouspalvelut yrityksille ovat ydinosaamistamme – olemme tottuneet vastaamaan vaativimpiinkin tarpeisiin kaivosteollisuudesta alkaen. Ymmärrämmekin roolimme yrityksen turvallisuuden, viihtyvyyden ja tehokkuuden edistäjänä. Ennen kaikkea haluamme tehdä kiinteistöstä vastaavan henkilön arjesta helpompaa, sekä edistää sen käyttäjien viihtymistä ja turvallisuutta.

Teollisuussiivous Bolidenin Kevitsan kaivoksella
Teollisuussiivous Bolidenin Kevitsan kaivoksella

Toimistosiivous

Siistit tilat edistävät työhyvinvointia ja -ilmapiiriä. Siinä missä teollisuussiivous on ennen kaikkea terveysturvallisuus ja tuotannon toimivuuskysymys, toimistosiivous edistää ennen kaikkea työssä jaksamista ja viihtyvyyttä. Toimistosiivous onkin tärkeää sovittaa työpaikan rytmiin. Suunnittelemme toimintamme siten, ettei työpisteillä työskentelevien keskittyminen häiriinny, huomioiden myös tietoturvan. Toimistosiivous voidaan yhdistää myös muihin kiinteistöpalveluihin, kysy siis rohkeasti samaan tarjoukseen vaikka aulapalvelut ja kiinteistöhuolto.

Siivouspalvelut liikekiinteistöihin, toimistosiivous ja teollisuussiivous
Teollisuussiivous Kevitsan kaivoksella vaatii korkeat turvallisuusjärjestelyt

Teollisuussiivous

Teollisissa kiinteistöissä on usein suuret panokset, kun yrityksen tuotantokyky ja ihmisten terveys on suoraan sidoksissa tilojen kunnossapitoon. Kun vastuullasi on korkeita turvallisuuskäytänteitä vaativa kiinteistö, täytyy siivouspalvelujen tuottajaan voida luottaa sataprosenttisesti. Tiedämme tämän, koska vaativien teollisuuskohteiden siivous on ydinosaamistamme: vastuullamme on jo pitkään ollut isojen kaivoskohteiden kokonaisvaltainen teollisuussiivous. Vuosien aikana olemme hioneet prosessimme ja toimintatapamme vastaamaan erityisen korkeat laatu- ja turvallisuusvaatimukset omaavien asiakkaiden tarpeita. Mikäli teollisuussiivous on yrityksessäsi kilpailutuksessa, asiantuntijamme sparraavat mielellään aiheesta!

Liikekiinteistöt ja julkiset tilat

Mitä enemmän ihmisiä, sitä herkemmin tiloihin kertyy likaa. Siisti ympäristö puolestaan houkuttelee ihmisiä viettämään siellä enemmän aikaa – ja käyttämään enemmän euroja liiketilassasi. Asiakkaillamme on esimerkiksi ravintoloita, julkisia tiloja ja liikekeskuksia, joista puhtaudesta huolehdimme Parasta puhtautta -diplomilla tunnustetuilla metodeilla. Suunnittelemme tarpeesi mukaiset siivouspalvelut, joilla saamme tehokkaasti tuettua liiketoimintaasi ja tavoitteitasi.

Toimistosiivous ja siivouspalvelut yrityksille
Kevitsassa repertuaariimme kuuluu teollisuussiivous ja muita kiinteistöpalveluja

Kokonaisvaltainen kiinteistöpalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme siivouspalveluiden lisäksi myös muita palveluja, kuten työvaatteiden pesulapalveluita. Esimerkiksi Bolidenin asiakkuuteemme sisältyy paitsi teollisuussiivous, myös muita kiinteistön sujuva käyttöä edistäviä palveluja. Yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa pystymmekin usein tarjoamaan kokonaisvaltaisesti kiinteistö- ja puhtauspalveluita samassa paketissa. Tällöin voit luottaa siivouspalvelut ja kaiken kiinteistön ylläpitoon liittyvän saman kumppanin huoleksi. Ota yhteyttä, jos haluat keskustella tällaisesta mahdollisuudesta!

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme palveluksessasi

Henna Uutela
Liiketoimintajohtaja, Puhtauspalvelut
henna.uutela@alltime.fi
Kaisa Rytkönen
Palveluesihenkilö, Kittilä
kaisa.rytkonen@alltime.fi
Kimmo Lahtinen
Työnjohtaja, Ylitornio
kimmo.lahtinen@alltime.fi
Jani Matinaho
Työnjohtaja, Rovaniemi
jani.matinaho@alltime.fi
Rosita Kivelä
Palveluesihenkilö, Sodankylä
rosita.kivela@alltime.fi
Noora Kyllönen
Palveluesihenkilö, Oulu, Rovaniemi ja Raahe
noora.kyllonen@alltime.fi

Pyydä tarjous – kilpailuta teollisuussiivous, toimistosiivous ja yrityksen siivouspalvelut

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.