Strategia, visio ja missio

Alltimen nykyisen pääomistajan MB-Rahastojen mukaantulon myötä aloitimme vuonna 2022 uuden kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtäävän strategiavaiheen. Vuoden aikana järjestäydyimme liiketoiminta-alueisiin ja aloitimme uuden johtoryhmän johdolla toiminnan voimakkaan kehittämisen. Strategiaa tarkennettiin 2023 aikana – siinä visionamme on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. 

Alltimen strategia
Alltimen strategia

Missio: Teemme elinympäristöjemme arjesta sujuvaa ja turvallista 

Alltimen missio on tehdä elinympäristöjemme arjesta turvallista ja sujuvaa. Toteutamme tätä ylläpitämällä erilaisia rakennettuja elinympäristöjä – aina kaupungin kaduista kaivoksiin ja kodeista vesiväyliin. 

Visio: Pohjoismaiden johtava rakennettujen elinympäristöjen kunnossapitäjä 

Visionamme on kehittyä strategiakautemme aikana Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi, eli vuoteen 2025 mennessä. Tavoitteenamme on olla alamme johtavia yrityksiä niin liiketoiminnalla, vastuullisuudella kuin laadulla mitattuna. Visio sisältää pyrkimyksen voimakkaaseen orgaaniseen ja epäorgaaniseen kasvuun, sekä kansainvälistymisen myös muihin Pohjoismaihin Suomen ulkopuolelle. 

Arvot: Ketteryys, luotettavuus, joukkuepeli ja ammattitaito

Arvomme ovat kivijalkamme, jonka päälle kaikki toimintamme perustuu. Laajan sisäisen tutkimuksen pohjalta kumpuavat arvomme ovat ketteryys, luotettavuus, joukkuepeli ja ammattitaito. Jokaisen alltimelaisen arjessa ne muuntuvat konkreettisiksi käytöksiksi, joista haluamme yrityksenä olla tunnettuja.

Toimimme ketterästi

Nopea reagointi korjaa ongelman ja ennakointi ehkäisee sen syntymisen. Siksi alltimelaiset ennakoivat mahdollisia ongelmia ja tarttuvat toimeen, ennen kuin se on pakon sanelemaa. 

Olemme luotettavia

Vastaamme pyyntöihin reilusti ja viestimme tavalla, joka on asiakkaalle mutkatonta. Uskallamme käyttää osaamistamme ehdottaaksemme asiakasta hyödyttäviä toimenpiteitä. 

Pelaamme joukkueena

Huolenpito asiakkaista on luontevaa ja vastuullista, kun oma väki voi hyvin. Siksi pidämme sen, mitä lupaamme myös toisillemme, ja huolehdimme työkaverinkin turvallisuudesta.

Huolehdimme ammattitaidostamme

Kehitymme ja kasvamme, emmekä ole kaikessa vielä valmiita yrityksenä. Jokainen työtehtävä auttaa meitä kuitenkin kohti tavoitettamme: olla johtava Pohjoismainen kunnossapitokumppani.