Kiinteistöhuolto Espoo ja Kauniainen

Espoon tiimimme tarjoaa helposti tavoitettavaa ja välittävää kiinteistöhuoltoa Espoossa ja Kauniaisissa. Olemme hoitaneet Espoon kaupungin kiinteistöpalveluja Pohjois-Espoon alueella jo vuosia, ja iloksemme meille luotettiin hiljattain myös Länsi-Espoon kaupungin kiinteistöjen kunnossapito. Valtaosa asiakkaistamme on taloyhtiöitä ja liikekiinteistöjä, joita paikallinen tiimimme hoitaa kokeneen työnjohtajamme Mikon ja Hanneksen johdolla suurella ammattiylpeydellä. Kysy tarjousta tai katso yhteystietomme alta, mikäli mielessä on kilpailuttaa huoltoyhtiö!

Alltimen kiinteistöhuolto Espoo-Kauniainen alueella hoitaa Espoon kaupungin kiinteistöjä mm. Mertitornin alueella
Alltimen kiinteistöhuolto Espoo-Kauniainen alueella hoitaa Espoon kaupungin kiinteistöjä mm. Mertitornin alueella

Akuutti asia? Soita, me hoidamme.

Asiakaspalvelu ja 24/7 päivystys

010 583 7070

Espoon Asuntojen asiakaspalvelu ark. 8-16

041 732 3233

Asiakaspalvelun sähköposti

helsinki@alltime.fi

Kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv. 24 %), ulkomailta soitettaessa paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti. Espoon Asuntojen asiakaspalvelunumero on maksuton.

Asiakaspalvelu – Espoo kiinteistöhuolto

Alltime Kiinteistöpalvelut
Hernepellonkuja 11 
00560 Helsinki

Kaupungin kunnossapito

Teemme myös kaupungeille alueurakointia. Tähän liittyvät palautteet löytävät oikeaan paikkaan alla olevan linkin kautta.

Sinua palvelee paikallinen työnjohtajasi

Espoon kiinteistöhuollon yhteyshenkilöt

Mikko Niemi
Työnjohtaja, Espoo
mikko.niemi@alltime.fi
Hannes Komulainen
Työnjohtaja, HDL:n kohteet
hannes.komulainen@alltime.fi

Kilpailuta huoltoyhtiö Espoossa

Pyydä tarjous

Keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden
Nimi*
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Ei liitetty liitettä/Tiedoston nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiinteistöhuolto valmiina haasteeseen

Me hoidamme kiinteistösi Espoossa

Tarjoamme Espoossa laadukkaita kiinteistöpalveluita, jotka ovat tärkeä osa alueen kiinteistön ylläpitoa. Huoltoyhtiön palvelut ovat ratkaisevan tärkeitä, kun tavoitteena on säilyttää kiinteistöt huippukunnossa ympäri vuoden. Olipa kyseessä sitten asuin-, toimisto- tai liikekiinteistö, ammattitaitoiset kiinteistönhoitajat huolehtivat siitä, että kiinteistösi näyttää hyvältä ja toimii moitteettomasti.

Kiinteistöhuolto voi kattaa laajan kirjon tehtäviä: säännöllinen siivous, tekninen ylläpito, piha-alueiden hoito, lumitöiden ja hiekoituksen suorittaminen sekä yleinen kiinteistönvalvonta ovat esimerkkejä palveluistamme. Vaihtelevat sääolosuhteet edellyttävät erityistä huolellisuutta, ja ammattilaiset ovat aina valmiina vastaamaan kiinteistösi tarpeisiin, riippumatta vuodenajasta.

Meillä on tähän erinomaiset valmiudet: hoidamme nimittäin Länsi- ja Pohjois-Espoossa kaupungin kiinteistöjä kouluista päiväkoteihin ja ulkoalueista erilaisiin palvelutaloihin. Laaja kalusto ja toiminta alueella mahdollistaa läheisten kaupunginosien laadukkaan ja tehokkaan kiinteistöhuollon, kun pystymme hyödyntämään olemassa olevaa vahvaa jalansijaamme.

Jos siis kaipaat luotettavaa ja ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa Espoossa, me autamme mielellämme. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja kaikenkokoisille kiinteistöille alueellamme. Ota yhteyttä meihin tänään ja varmista, että kiinteistösi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa vuoden jokaisena päivänä. Voit luottaa asiantuntijoihimme, kun kiinteistöhuolto Espoossa on tarpeen.